eprojekt Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Witam, Mam takie pytanie.. Mam domenę, która miała PR=6, pół roku temu nie było na niej żadnego serwisu, PR spadł (0), czy gdy teraz się pojawi serwis to będzie on traktowany "od nowa" czyli, że domena będzie musiała od nowa pracować na PR, czy może też otrzyma po odświeżeniu od razu wysoki PR? Będę wdzięczny za odpowiedz. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatar111 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Na PR wpływa wiele czynników, m. in. ciągłość, a przede wszystkim też linki, więc jeśli się zachowały to może trochę PR wpaść przy następnym update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 przeczytaj co to jest Page Rank Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
callisto Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 podaj domene... english phrases popular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 podaj domene... I podasz wtedy odpowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eprojekt Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 przeczytaj co to jest Page Rank lol? co to ja nie wiem co to jest Page Rank? Pytam wyraźnie, czy gdy strona utraciła PR przez nieobecność to może go łatwiej uzyskać niż pracowanie na niego od nowa (czy jest on np. "zamrożony" w jakiś sposób ), a Ty mi tutaj z jakimś dziwnym tekstem wychodzisz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
callisto Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 tak, podam w przyblizeniu jaki dostanie... To, ze teraz ma 0 to o niczym nie swiadczy, chyba ze caly czas ma 0 i domena nie jest podpieta i bez linkow no to wtedy nie opdowiem english phrases popular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Dostałeś czarodziejską kulę? Gdybyś chciał wiedzieć, to PR nie jest aktualizowane już od 160 dni i nie wiadomo kiedy i czy nastąpi jeszcze aktualizacja. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatar111 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Gdybyś chciał wiedzieć, to PR nie jest aktualizowane już od 160 dni i nie wiadomo kiedy i czy nastąpi jeszcze aktualizacja. No cóż... z 'przykrością' stwierdzam, że update pr był całkiem niedawno (jakoś lipiec bądź sierpień). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 No cóż... z 'przykrością' stwierdzam, że update pr był całkiem niedawno (jakoś lipiec bądź sierpień). O komu dobrze Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 No cóż... z 'przykrością' stwierdzam, że update pr był całkiem niedawno (jakoś lipiec bądź sierpień). To zapewne dzieci neo z allegro powinny to wiedzieć, wkońcu za link z PR chcieliby fortunę. Komu teraz jest PR przydatne, moim zdaniem tym co sprzedają linki, bo w pozycjonowaniu PR ma znikome znaczenie, jedynie ma w mocy linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eprojekt Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Właśnie, w mocy linków i to powinno wystarczyć. Domena: www.c4f.pl OK. 30 wejść dziennie zostało Stary PR: 6 Obecny PR: 0 W sieci nie była od ok pół roku, wróciła wczoraj. Co do zdania, że odświeżenia PR nie było od 160 dni jestem całkowicie przeciwny, odświeżenie PR było jak pamiętam jakieś 100 dni temu i w wakacje. Nie zawsze wszystkim muszą zmienić się PR, nikt nie zna algorytmu Google. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatar111 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Co do twojej stronki eprojekt, zrobiłem domian popularity na link-vendor.com i wyszło mi: Backlinks: 22 (13 Domains » 12 different IPs) PageRanks: 1xPR1 1xPR2 Czyli wątpliwe, aby stronce przywrócony został pr=6. Bo linków mocnych do niej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eprojekt Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 OK, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.