Skocz do zawartości

Policja w firmie

Jędrzej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Miałem właśnie wizytę Policji w firmie w związku z zakupem oprogramowania na Allegro.

Nakaz przeszukania itp.

W sumie bardzo mili ale stres był.

Prowadzą dochodzenie (właściwie zbierają dowody) w sprawie użytkownika roman_lautur. Kupiłem u niego w lutym Office'a 2000 Std BOX. Ponieważ to wersja BOX to niczego mi nie zabrali. Szukają głównie Windowsów sprzedawanych przez tego jegomościa.

Jeśli ktoś u niego kupował to niech się spodziewa wizyty. Lepiej od razu przygotować płyty, książeczki, klucze, faktury itp. żeby za dużo nie szukali.

Jędrzej napisał(a):
Lepiej od razu przygotować płyty, książeczki, klucze, faktury itp. żeby za dużo nie szukali.

Bo znajdą coś innego ? ^_^

Na allegro nie kupuje sie oprogramowania. Teraz już to wiesz a może i inni sie nauczą ;)

Eee, przesadzacie, ja wszystkie programy mam z allegro z Windowsem wlacznie. Cena troche nizsza niz sklepowa, do kazdego dostalem FV, mam pewnosc, ze pochodza z legalnego zrodla, to sa normalne sklepy :soczek:

Oczywiscie jak sie kupuje od prywatnego usera a nie od firmy to lepiej na gieldzie kupic albo od kolegi przegrac :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Dajcie mi człowieka a znajdę na niego paragraf :)

Nawet jak sie nie ma nic na sumieniu to nie znaczy ze inni nie znajdą czegoś co nie jest zgodne z prawem.

Kwestia tylko poszukania i najlepiej zacząć od komputera :soczek:

A nawet jak komputer wyglada na OK to mozna go wziąć do ekspertyzy, i jak nie masz kopii zapasowej a miałeś wszystkie dane na kompie

to trochę może zablokowac prace firmy :)

jez napisał(a):
Nie ciesz się, ptaszki ćwierkają że jutro o szóstej masz mieć trzy kontrole. ;-)

Che, che - o 6 rano to by mogli do mnie nawet strzelac i i tak bym sie nie obudzil ;)

Ogolnie koles ma problem, duuuzy problem. Co on sobie wogole myslal ? Ze bedzie drukowal piraty w piwnicy i nikt sie nie polapie ? ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności