hyperbiz Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Witam, Jak w temacie, są dwie strony www.strona.pl i podstrona.strona.pl - obie wiszą na różnych kontach (różne IP) - czy linkowanie z jednej do drugiej ma jakieś znaczenie dla googla? Jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 jak z dwoch roznych domen do siebie Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyperbiz Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 aha, czyli nie ma znaczenia że domena główna jest ta sama? bo nie wiem czy dobrze Cię skumałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 tak Google subdomene traktuje jako inna domene Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Niekoniecznie - ale to nie zmienie fakt, że subdomeny mają duże mocy - tylko nie tyle co inne domeny (IMHO). Tylko czy na innym IP robi sens? Tego nie wiem: jeden z moich "ulubionych" subdomen spam robi ebay - wszystkie subdomeny na tym samym ip - ale doskonałe dziala, jeśli patrzę na SERPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.