BD Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Hestem ciekaw co o tym sadzicie https://netsprint.pl/search?qt=literatura+informatyczna Jakby nie ten spamer to bym mial wyzsze wyniki niz srodek 5 strony. Do tego miejsca wszystkie pozycje zajmuje ksiegarnia4u.pl Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Hmm...... coz .... jedyne co moge powiedziec to ciekawe :shock: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 14 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Hmm...... coz .... jedyne co moge powiedziec to ciekawe :shock: Zastanawiam sie czy to spam czy nie spam. Zasmieca wyniki wyszukiwania, prowadzi do tej samej domeny ale zmyslnie skryptem wyciaga odpowiednie ksiazki dla danej kategorii a wiec strony sie roznia. Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Po prostu jak Nieodpowiada Ci taki stan rzeczy to napisz e-mail podaj.spam@netsprint.pl Wszystkie strony (subdomeny) prowadza pod ten sam adres takze wiec nie bedzie z tym problemu. Znajomy mi mówił, że strasznie szybko idzie im usówanie "smieci" z ich wyszukiwarki Bezpłatny katalog stron Schnazzy Productions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 14 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Po prostu jak Nieodpowiada Ci taki stan rzeczy to napisz e-mail podaj.spam@netsprint.pl Wszystkie strony (subdomeny) prowadza pod ten sam adres takze wiec nie bedzie z tym problemu. Znajomy mi mówił, że strasznie szybko idzie im usówanie "smieci" z ich wyszukiwarki Ok napisac mozna jednak interesuje mnie cos innego. Sprawdz kilka odpowiedzi i zobaczysz, ze pomimo, ze wszystkie sa przekierowaniem do ksiegarnia4u.pl to strony sie roznia. Dziala tam jakis skrypt ktory z domeny przekierowujacej pobiera to co wystepuje przez ksiegarnia4u.pl i traktuje jako parametr wyszukiwanie. Na tej podstawie z bazy wyciagaja ksiazki przypisane do danej kategorii. Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Problem jest ze wiekszosci tych hmmm podstron niema dlatego wprowadzanie w blad interanauty to raczej spam ja ksiazki o Programie Symfonia nie znalazłem Wiec jako user czuje sie oszukany jesli wypisali ze słownika informatycznego wszystkie nazwy a niemaja tego w sprzedazy to przykład wprowadzania w bład klienta feee Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Samo przekierowanie w tak krótkim czasie kwalifikuje sie do spamu. Chociaż przyznam, że dosyć dziwny przypadek i ciekawy przypadek. Bezpłatny katalog stron Schnazzy Productions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 14 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Problem jest ze wiekszosci tych hmmm podstron niema dlatego wprowadzanie w blad interanauty to raczej spam ja ksiazki o Programie Symfonia nie znalazłemWiec jako user czuje sie oszukany to akurat jest https://www.ksiegarnia4u.pl/cgibin/shop/?se...search=symfonia Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 Problem jest ze wiekszosci tych hmmm podstron niema dlatego wprowadzanie w blad interanauty to raczej spam ja ksiazki o Programie Symfonia nie znalazłemWiec jako user czuje sie oszukany to akurat jest https://www.ksiegarnia4u.pl/cgibin/shop/?search=symfonia A barkuje jakieś knigi???? Czy te słowa są na wyrost??? Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 15 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 Problem jest ze wiekszosci tych hmmm podstron niema dlatego wprowadzanie w blad interanauty to raczej spam ja ksiazki o Programie Symfonia nie znalazłemWiec jako user czuje sie oszukany to akurat jest https://www.ksiegarnia4u.pl/cgibin/shop/?search=symfonia A barkuje jakieś knigi???? Czy te słowa są na wyrost??? Wiesz nie sprawdzalem 100% odnosnikow ale to w co klikalem dziala i pokazuje to co wystepuje w domenie. Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pchel Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 .... Dziala tam jakis skrypt ktory z domeny przekierowujacej pobiera to co wystepuje przez ksiegarnia4u.pl i traktuje jako parametr wyszukiwanie.... Szczerze mówiąc bardzo mnie to zaciekawiło, bo widać przynosi super rezultaty Więc sam spróbwałem napisać taki skrypt i........ Oto wynik: <? $tablica=explode(".",$_SERVER["HTTP_HOST"]); header("Location: https://www.ksiegarnia4u.pl/cgibin/shop/?search=$tablica[1]"); exit(); ?> Chyba jedynie co mogę Wam w nim wyjaśnić to to, jak pobieram parametr do przekierowania. Poprostu dziele zmienną $_SERVER["HTTP_HOST"] (przechowuje adres serwera www wpisany do przeglądarki) na części oddzielone kropkami. 2 element tablicy to właśnie ta zmienna, którą przekazuję jako parametr do adresu. Pozdrawiam Live Free or Die Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BD Opublikowano 16 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 [quote name="pchel Szczerze mówiąc bardzo mnie to zaciekawiło' date=' bo widać przynosi super rezultaty [/quote] Zobaczym czy to spam czy nie wg netsprinta Bartosz Danowski -- Literatura informatyczna -- Nero - instrukcja -- Forum laptopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.kocjan Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 według NetSprinta jest to zdecydowanie spam.oto odpowiednie podpunkty z naszej definicji spamu: Budowanie stron automatycznie przekierowujących użytkownika na inną stronę; Automatycznie generowane strony stworzone w celu zaśmiecenia wyników wyszukiwania; Jakiekolwiek inne techniki mające na celu oszukanie robota wyszukiwarki lub użytkownika. Myśle, że 3 wystarczą, ale można sobie jeszcze przejrzeć kod strony głównej ksiegarnia4u.pl i losowo wybranych podstron, a zwłaszcza jego końcówkę... Panom z ksiegarnia4u.pl mówimy więc w NetSprincie stanowcze "NIE":) - znikną całkowicie z naszych wyników wyszukiwania po weekendzie. BTW - w kodzie znalazlem ukryty link do innego, dobrze nam znanego spamera, ktory z naszych wynikow wylecial jakis czas temu - agdmarket.pl pozdrawiam wszystkich i życzę miłego weekendu Piotr Kocjan NetSprint.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pchel Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 Oooooooo, ktoś z NetSprinta się zjawił na forum. Jak fajnie........... :cry: Skoro ksiegarnia4u.pl ma zniknąć po weekendzie, to chyba mogę już Panu Danowskiemu pogratulować 1 miejsca ...pozdrawiam wszystkich i życzę miłego weekendu Dziękuję i nawzajem Live Free or Die Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 A ja pozdrawiam Pana Piotra z powodu wzrostu notowań Netsprinta jako wyszukiwarki. I jak zawsze powiem spam się nie opłaca Warto pracować nad uczciwym pozycjonowaniem Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.