mmarek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 2 qlweby tylko do podlinkowywania artykułów w preclach. Nie dodawać stron głównych, kategorii i podkategorii. Nie są moderowane, ale co jakiś czas przejrzę po wpisach. Linki do identycznych lub prawie identycznych artykułów bankowo usunę. Dałem trochę punktów w weblinku, przejadę też adderem, co nie zmienia faktu, że dobrze by było, gdybyście zapodali po kilka linków od siebie. Czekam na sugestie. www.pozycjoner.artykuliki.com www.dopalacz.roznosci.eu różne IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Wydaje mi się, że wordpressy chodzą głównie na UTF-8, u Ciebie jest ISO, oto wynik (domyślnie podstawiony opis): " Handel w internecie przeĹźywa swĂłj rozkwit. Sprzedajemy i kupujemy róşne rzeczy, poczynajÄ�c od ksiÄ�Ĺźek, na domach i samochodach koĹ�czÄ�c. Ĺ�atwy dostÄ�p i wiele ofert wpĹ�ywa ... " ⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Być może, ale jakie to ma znaczenie? I tak trzeba coś od siebie nabazgrać a nie kopiować w WP. Poza tym większość WP nie ma desc. Przecież nie wolno duplikować treści Ale jak będzie taka wasza wola, to zmienię. Edit: Ludzie, co jest z Wami? Napisałem wyraźnie: NIE DODAJEMY STRON GŁÓWNYCH i KATEGORII. Przecież na strony główne czeka 10000 innych katalogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon666 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dobrze byłoby zmienic wyglad jednego z nich, przynjamniej kolor tla bo dodalem sobie wlasnie wpis, ktory czeka na moderacje. Problem w tym ze mialem wiele kart otwartych i teraz nie wiem gdzie go dodalem Wiem, wiem, ze moge sobie historie przeglanac, ale chodzi mi o minimum wygody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A które to są Twoje wpisy? Bo do zaakceptowania widzę tylko 2. W dodatku obydwa zostaną usunięte za niezgodność z regulaminem. Kolory postaram się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekr601 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 OK, to wpisałem choć nie wiem, czy dobrze;) Spodobał mi się ten plugin Odwiedziny Robotów - po powrocie poszukam go i zainstaluję na swoim blogu też. Trzymajcie się Marek R -- -- mia:ny - Nowy Jork dla turystów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 8 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 W związku z faktem, że w dalszym ciągu (mino wyraźnego regulaminu - nie wiem czy bardziej wyraźnie się da) dodawane są strony główne, zastanawiam się nad jedną rzeczą. Mianowicie chcę zmienić regulamin w ten sposób, aby wpisy ze stronami głównymi akceptować, ale wywalać link. Oczywiście będzie to wyraźnie oznajmione nie tylko w regulaminie, ale także na stronach głównych katalogów. Powinno to zwiększyć wartość katalogów. Co myślicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tezeusz Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Wg mnie to dobry pomysł. Jeżeli stworzyłeś i napisałeś WYRAźNIE, że dodawać można tylko podstrony z precli, to powinieneś zrobić ten krok. Ja sobie Twoje katalogi chwalę i dodaję wyłącznie podstrony. Sam chciałem i może wypuszczę też katalog wyłącznie do wzmacniania wpisów w preclach. Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ok. Minęła właśnie doba od zapytania. - za przyjęciem propozycji było: 1 głosów - przeciw: 0 głosów Wprowadzam więc zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin18 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 a mozna dodawać szczegóły wpisów w katalogach też by była dobra opcja. Docieplenia Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Hmmm. Myślałem nad tym. Na razie raczej nie, ale.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Nie chciałem zakładać nowego tematu, więc zapytam tu. Czy ma ktoś jeszcze katalogi, które przyjmują tylko wpisy w preclach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druon Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Witam, W regulaminie podane, że stronę można dodać do kilku podkategorii, ale po próbie jest komunikat - błąd, strona została już dodana. Czyli jedna kategoria/podkategoria czy nie? Pozdrawiam Możliwości prawej półkuli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Można dodać do jednej kategorii. Zapomniałem wywalić, tzn. w regulaminie wywaliłem, ale zapomniałem o "Jak dodać wpis". Za utrudnienia przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druon Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 O.k, dzięki za info. I jeszcze jedno pytanie mam - czasem tokeny są nieczytelne, więc zdarza mi się, że piszę tekst, oczywiście unikalny i przyznam, że trochę to mi zajmuje. Potem wpisuję token i mam komunikat, że muszę wrócić, bo błąd w tokenie. I wszystko jest ok, bo to się zdarza. Jedynie problem w tym, że jak wracam, to cały mój tekst, tytuł, wszystko co przed chwilą napisane - zniknęło. Nie znam się, więc nie wiem, co jest możliwe. Wiem tylko, że w niektórych katalogach jest tak, że jak się cofa do wpisu, to wpis cały czas istnieje. Nie dałoby się może tak zrobić? Byłoby to naprawdę duże ułatwienie i uprzyjaźnienie. Możliwości prawej półkuli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.