mwic Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Korzystacie z jakiegos innego programu niz Writer / Word podczas pisania artykulow tematycznych? Moze znacie taki, ktory w trakcie pisania caly czas sam pokazuje ile zostalo wprowadzonych znakow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 np notepad++ i pare innych edytorów ma taką funkcje Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Skryptozakładka: java script:(function(){var D=document,i,f,j,e;for(i=0;f=D.forms[i];++i)for(j=0;e=f[j];++j)if(e.type=="text"||e.type=="password"||e.tagName.toLowerCase()=="textarea")S(e);function S(e){if(!e.N){var x=D.createElement("span"),s=x.style;s.color="green";s.background="white";s.font="bold 10pt sans-serif";s.verticalAlign="top";e.parentNode.insertBefore(x,e.nextSibling);function u(){x.innerHTML=e.value.length;}u();e.onchange=u;e.onkeyup=u;e.oninput=u;e.N=x;}else{e.parentNode.removeChild(e.N);e.N=0;}}})() Dodaj do zakładek Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 co to daje? nie zauważyłem działania. 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ja korzystam z Microsoft Office Word 2003 NARZĘDZIA -> STYLISTYKA WYRAZÓW ...i tam masz wszystko boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 notepad++ Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 co to daje? nie zauważyłem działania. Działa (przynajmniej w FF), pokazuje pod/obok okienka w którym piszemy liczbę znaków, tyle tylko, że w kodzie jest zbędna spacja na początku w wyrazie 'javascript'. Forum jest zabezpieczone przed javascriptem ⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Mogę jeszcze zapytać jak to się instaluje? Jakaś prosta instrukcja, moglibyście? Bo jestem w tym zielony MBridge - agencja marketingu internetowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altinet Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Mogę jeszcze zapytać jak to się instaluje? Jakaś prosta instrukcja, moglibyście? Bo jestem w tym zielony Wklejasz normalnie do pola adresu Strony internetowe Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.