Bielack Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja jestem niezmotoryzowany, dlatego koniecznie muszę się gdzieś przykleić. Mogę jechać w bagażniku, jeśli z klimatyzacją jest. I z internetem, rzecz jasna. pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 To 3 miejsca mam w takim razie !!!. Która godzina Wam pasuje, aby zacząć? blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Mi w sumie każda, mam nielimitowany czas pracy zresztą jak większość tutaj na forum !!! Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaviorek Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 a jaki to jest adres? najlepiej na google maps !!! tu, albo na PW.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Nie powiem, w takiej sytuacji i ja bym sie najchetniej wkleil do tego autka, o ile sie jeszcze jakas miejscowka ostala, chociaz...kluczowe pytanie: o ktorej bedziemy sie zbierac stamtad !!! I ja to bym proponowal zrobic liste osob, ktore beda lub przynajmniej chca byc, zeby to ladnie podsumowac. Aha i jak sie przedstawia kwestia zaopatrzenia, tzn. na miejscu jakos to zalatwimy czy kazdy ze soba juz cos bedzie mial? Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Właśnie - najpierw zaopatrzenie. Spotykamy się, robimy składkę i kupujemy hurtem wszystko, czy każdy sobie? Może spotkajmy się, wyprawimy do sklepu i będziemy wiedzieć czego ile potrzeba? Gdzie zbiórka do samochodu Shpyo? Mi odpowiada każda godzina (prócz wczesno porannych ;-), więc się dostosuję. pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jako, że jedziemy w kierunku Łęcznej, to możemy spotkać się przy leklerku tam na na czechowie. Na imprezie będą: 1. ja, 2. Bielack, 3. Dark, Ghostli 4. Gerdi, Elwirka 5. Mich@ł 6. Kaviowek + pewnie Kochanie (kolejność przypadkowa) Jeżeli trzeba będzie, to jest możliwość przekimania na działce (łóżko - podwójne) + 3 pojedyncze materace + materac podwójny. pozdr, blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 shpyo, na czechowie jest leklerek czy chodziło o Real ew. inną dzielnice? Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 No jak się na Łęczną jedzie, końcowy 39. Mełgiewska? To nie jest już Czechów? blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Nie wiem To sa chyba już Tatary ;P Czyli Leklerek na Turystycznej W sumie jest on po drodze na jeziora czyli chyba i na Łęczną Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Leklerek na turystycznej, (dojazd 39 jeśli ktoś jedzie długim, czerwonym, sportowym autobusem). Zbiórka przed wejściem głównym - o której się umawiamy (rozumiem, że to w środę, 2 lipca?) pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 1 lipca blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 No to ustalajmy godzinę zbiórki, bo czasu zostało niewiele. Znów jutro się dowiem pięć minut p czasie i się spocę od tego biegania. pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 10 rano może być? blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 nam pasuje Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.