mwic Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Czy jesli kupilem cos na Allegro i mam na ten produkt rok gwarancji, to te 12 miesiecy zaczyna sie liczyc od daty wystawienia faktury/paragonu, a nie od dnia, w ktorym dodarl do mnie towar, prawda? Z gory dzieki za wskazowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Nie prawda. Art. 577. § 2. Jeżeli w gwarancji nie zastrzeżono innego terminu, termin wynosi jeden rok licząc od dnia, kiedy rzecz została kupującemu wydana. Za date wydania można moim zdaniem uznać datę wysyłki. Ale to musi Ci powiedzieć prawnik, bo ja sie nie znam... Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Nie prawda.Art. 577. § 2. Jeżeli w gwarancji nie zastrzeżono innego terminu, termin wynosi jeden rok licząc od dnia, kiedy rzecz została kupującemu wydana. Za date wydania można moim zdaniem uznać datę wysyłki. Ale to musi Ci powiedzieć prawnik, bo ja sie nie znam... Raczej datę odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sairam Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Jesli paczka przyszla kurierem, liczy sie data zlozenia podpisu na potwierdzeniu odbioru. Chyba Nie można mieć wszystkiego, ale... WSZYSTKO można osiągnąć. Z nami jest to jeszcze łatwiejsze - RANKING Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 a to ważne jest te kilka dni od kupna do odbioru? boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 czytając, ze zrozumienim pierwszy post wynika że tak, przynajmniej w tym wypadku. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.