kaax Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Witam, w jakim pliku lub gdzie w MySQL szukać czegos do zmany wygladu katalogu? Chodzi mi o to jak mam: Biznes, ekonomia | Budownictwo, Dom i wnętrze | Edukacja, Nauka czyli podkategorie sie wyświetlaja 3 w jednym żadku a chciał bym to zmienić tak żeby były po dwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Krótki opis jak zrobić random podkategorii w katalogu QLweb. Ilość wyświetlających się podkategorii ustawiasz zmieniając "LIMIT 0,10";" z 10 na 2. pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaax Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 podstawiam skrypt Qlweb pod swój szablon https://www.elblag.kax.pl/index.php?i=3&kat=3&pod=766 i nie mam pojęcia Jaki to jest plik, przesukałem prawie cały katalog i nie mogę tego znaleśc może mi ktoś powiedzieć w jakich plikach tego szukać? Chciał bym troche zmienić tego wyglad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.