netelektryk Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 u mnie na anglojezycznej dal cos okolo 10 linkow przez 2-3 dni teraz ustawilem na najwyzszy priorytet takze moze sie cos zmieni Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 ja na jezyku en nie dostalem ani jednego linku po 2 dniach w zamian boty przelecialy mi 10k podstron z ich linkami wiec niezle kroja Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 przede wszystkim nie wiadomo za co masz punkty a takze ile punktow z tego mozesz miec Jezeli daje stron co ma 5 tys podstron i ma 5 linkow na podstrone to daje okolo 25.000 linkow Czy ja kiedykolwiek tyle dostane? Watpie ale zawsze mozna sprobowac Angielski - po okolo tygodniu 48 linkow portugalski - kilka dni 0 linkow Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyc Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Przyłącze się do tematu bo LV też mnie powoli dobija. Niektóre polskie systemy mają opcje linkowania ze stron anglojęzycznych np Linkme Czy ktos testował czy to daje jakieś efekty? Sieci Komputerowe Wrocław i Usługi Informatyczne Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Daruj sobie linkowanie polskimi systemami na anchory angielskie, i tak wiekszosc z tych stron (mimo ze jest anglojezyczna) jest tak mocno linkowana linkami glownie ze stron polskich takze wielkiego efektu nie zobaczysz. Pobadaj inne systemy poza LV jest naprawde kiepa i bieda. Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyc Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Na razie opłaciłem LV i zobaczymy co dalej. Najbardziej interesują mnie systemy w UK ale znalazłem tylko takie gdzie można bezpośrednio wymieniać się linkami. Sieci Komputerowe Wrocław i Usługi Informatyczne Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 no wlasnie i takich jest mnostwo, brakuje takich z masowa wymiana w sposob losowy Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyc Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Może to dobry pomysł żeby otworzyć coś takiego w UK. Ile taki skrypt może kosztować ? Sieci Komputerowe Wrocław i Usługi Informatyczne Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 chcesz zalozyc wlasny system? pomysl dobry ale realizacja dluga, kosztowna, czasochlonna Ale jezeli masz to wszystko to zazczynaj Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyc Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 chcesz zalozyc wlasny system?pomysl dobry ale realizacja dluga, kosztowna, czasochlonna Ale jezeli masz to wszystko to zazczynaj Samemu to raczej nie ale jakby mieć gotowy skrypt a potem trochę kasy na promocje to mogłoby się udać Może jest ktoś chętny kto coś może włożyć. Mówię zupełnie poważnie. Sieci Komputerowe Wrocław i Usługi Informatyczne Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Angielski - po okolo tygodniu 48 linkow Czy taka ilosc linkow przelozyla sie juz na jakis wzrost pozycji strony ? I drugie pytanko: Czy podawana jest lokalizacja linkow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 bardzo wolno nalicza linki teraz mam okolo 150 linkow ze stron angielskich na strone hiszpanska przypadl tylko 1 link takze dosyc slabo to przydziela niestety nie widzimy gdzie sa te linki Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 skoro nie mozna edytowac postow to znowu musze nowy napisac Cos drgnelo w przydzielaniu linkow na stronach mam tez problemy z zainstalowaniem skryptu na czyms innym niz php bb (skrypt niby zainstalowany jest dobrze ale po jakms czasie nie pokazuje ze zlicza linki wychodzace co jest kluczem do zwiekszenia sily naszych stron) Nie rozszyfrowalem jeszcze czy tempo przydzielania linkow zalezy od ilosci aktywnych stron (donor sites) Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Ja dodałem jedną domenę. Ustawiłem na Activate Domain, site 30k - 38k punktów.... Aktualnie czekam na jakiegoś linka do mojej linkowanej strony od dobrego tygodnia: zero linków Strona anglojęzyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 u mnie You have 2,587,644 points 4 strony linkowane ilosc linkow 180 angielska 2 niemiecka 1 hiszpanska 0 portugalska takze najlepiej dodaje linki na anglojezycznych stronach inne bardzo kiepsko stoja potestuje jeszcze troche i jak nie bedzie efektow to spadam z systemu Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.