zoozool Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Mam problem ponieważ nie mogę utworzyć z linku np prawnik.php katalog prawnik by w linku wyglądało to tak: www.adres.pl/prawnik a odwołuje się do pliku prawnik.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bełdzio Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 poczytaj na forum o mod_rewrite Let's Rock! - Agencja interaktywna dla wymagających O tworzeniu (bezpiecznych) aplikacji internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertyuiop Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 RewriteEngine On RewriteRule ^prawnik$ prawnik.php Chociaż jeśli chcesz przekazywać coś za pomocą parametrów do tego pliku nie będzie działało. "Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gothen Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Chociaż jeśli chcesz przekazywać coś za pomocą parametrów do tego pliku nie będzie działało. Poprostu bedziesz musial troche go zedytowac , ale baze juz masz. Skuteczne pozycjonowanie stron i sklepów internetowych - Agencja SEO - E-Commerce 360 - Grupa iCEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 RewriteEngine On RewriteRule ^(.*)$ $1.php?%{QUERY_STRING} [L] Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 RewriteEngine On RewriteRule ^(.*)$ $1.php?%{QUERY_STRING} [L] po tym kodzie mam błąd 500 :| RewriteEngine OnRewriteRule ^prawnik$ prawnik.php A po tym błąd 404 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.