jacekwu Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Witam, Chciałem się zapytać czy istnieje może jakiś CMS który mógłby wyeksportować dane z mySQL i zapisać je w html i CSS. Czy wogóle jest taka możliwość? Czy może jednak trzeba zrzuciś całą zawartość bazy danych i jakoś ręcznie obrabiać te dane do html i css? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwic Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Wystarczy wrzucic jakis prosty system cache'owania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekwu Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Prosty system cache'owania? Hmmm.... mogę coś więcej się na ten temat dowiedzieć? Z tego co wiem można wyeksportować dane z mySQL do XML a potem je obrabiać.... Ale może istnieje inna jakaś lepsza "droga"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwic Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 https://www.theukwebdesigncompany.com/artic...php-caching.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekwu Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Hmmm bardzo interesujące rozwiązanie..dziękuję za namiary... Z tego co tam przeczytałem to skrypt ten php przechowuje tymczasowo strony zapisane w htmlu. Ja chciałbym jednak jakoś na stałe zrzucić całą zawartość CMS'a do html+css - przekonwertować, wyeksportować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 @jacekwu -> proponuje popracować nad nomenklaturą, bo to co napisałeś ma się tak jak zamek do drzwi do zamków rycerzy! Dane z bazy eksportujemy w celu jej przeniesienia na inną bazę! HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.