mess_alex Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Witam, lista stron (np. pandora.com) z których nie mogę korzystać (bo jestem w Polsce) ciągle się powiększa Przez najbliższe dwa tygodnie będę miał trochę wolnego czasu i postanowiłem spróbować jakoś rozwiązać ten problem (^). Niestety nie za bardzo orientuję się w temacie. Chciałbym "oszukać" takie strony jak np. wymieniona wyżej pandora czy nbc.com/Video/rewind/full_episodes/heroes.shtml - "wmówić im", że jestem w Stanach. Niestety nie wiem nawet o co zapytać Google...? Czego mam szukać, są o tym ( ) jakieś książki? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Zespół Downa - porady, ważne informacje dla rodziców, rodzeństwa, opiekunów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Proxy? ⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Anonimowe Proxy Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mess_alex Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Dziękuję. Zespół Downa - porady, ważne informacje dla rodziców, rodzeństwa, opiekunów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spec_u Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Anonimowe Proxy Tylko teoretycznie, bo jak mess_alex to kolega che sobie obejrzeć Heroes'a, a używjac proxy z USA to sama reklama przed filmem będzie mu sie z 10 min ladowac, a film pewnie min. godzinke (przy b.dobrym) łączu ;asdff Imo według mnie nie da rady, to już 10x szybciej te odcinki z torrenta sciagniesz ;- ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 na torencie będzie szybciej, no chyba ze masz w us szybki hosting i sobie przez niego będziesz w chodzić. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Pandora? Bez przesady Wystarczy podać tylko jakiś adres ze Stanów (znalazłem kod pocztowy na google pierwszej lepszej mieściny LA i z głowy) 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mess_alex Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, czyli teraz zainteresuję się p2p , wcześniej nie widziałem takiej potrzeby. @Fidma, też tak zrobiłem, ale od pewnego czasu to już nie wystarcza Zespół Downa - porady, ważne informacje dla rodziców, rodzeństwa, opiekunów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.