noone Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Ale za to unikalny content:D "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Szooku, też mam PR2, ale przebiję Cię. Zobacz kto mi komentarz zostawił. Kurczę, bym nie zauważył, komentarz ma prawie pół roku. To już nawet dziękować nie wypada. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 haha ! widać że Cieszy go #1. Z drugiej strony edyta racje napisała ci w koment. to skąd drugi koment. Widać ten drugi ma jakąś manie prześladowczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkane Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Było miło, się skończyło, pozycja ta sama jak zawsze czyli TOP3 A jeszcze w Dzierżąznej ktoś powiedział, że ComWeb będzie trudno bo to stara domena Było, jest i będzie trudno wywalić z TOP1 stronę, która jest od roku czy dwóch na takiej pozycji do tego jest cały czas pozycjonowana. Oczywiście można na chwilę "przeskoczyć" taką stronę np: poprzez nagły wzrost ilości linków ale "wywalić" ją na stałe to już często jest mega problem. Mam kilka takich fraz, jak ja to mówie, etatowe TOP1. Widzę jak się ludzie męczą, nieraz się to udaje na jakiś czas (max do 7 dni) ale porównując ilości linków moich i tego kogoś to ilości są po prostu koszmarne by kogoś zdetronizować. To że dzisiaj jest to też nie zanczy ze za 3 dni bedzie już takie skoki niespodzianki bywały co prawda nie jest to FSB ale pożyjemy zobaczymy To była najsensowniejsza wypowiedź w tym wątku... Z cyklu "Przysłowia Polskie":- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 A jeszcze w Dzierżąznej ktoś powiedział, że ComWeb będzie trudno bo to stara domena A na dodatek pisze dla niej teksty na precla, więc już kompletnie nie macie szans :) MBridge - agencja marketingu internetowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 wróci na #1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 za dużo pijecie forum spadło na 3 pozycję prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 coś w tym jest . Za dużo seo spotkań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Kobis Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Obligatoryjne TOP 3 - cos panowie zamalo pkt przypakowali w e-weblinku - tu wychodzi wuzszosc stalych linkow nad rotacja. Ale przynajmniej Michal zobaczyl jak to jest byc w TOP 1 i zasmakować tego przywileju. Moze bedzie mial powod żeby mieć to TOP 1 jak sie postara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 e PIO nie pierwszy raz jest na #1 . Kilka linków przybędzie nie tyle co stałych ale tematycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Będziesz pisał artykuły do precli? Moze jakiś generator by sie przydał. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 czytasz mi w myślach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.