Trademark Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Przymierzam się do zakupu serwera, znalazłem kilka ciekawych ofert, jednak do końca nie wiem na co się zdecydować. W grę wchdzodzą oferty: https://nazwa.pl/hosting.php?s=pr (promocyjny abonament półroczny) oraz https://www.insane.pl/?show=biznes (serwer Biznes Mini). Czy przedstawieni hostingodawcy oferują usługi na dobrym poziomie? Może jeśli nie oni, to moglibyście polecić jakiś inny, dobry serwer o podobnych parametrach? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 zanim kto, to może określ do czego - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinB Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Może jeśli nie oni, to moglibyście polecić jakiś inny, dobry serwer o podobnych parametrach? TOP100 Internet Providers: www.top100.pl Przejrzyj listę i na pewno coś ciekawszego wybierzesz. - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Polecam nazwe. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 @kempez, zależy do jakiego serwisu. Dla serwisów o dużej oglądalności nazwa.pl nie wyrabia. Dla mniejszych, jest wprost idealna - duża stabilność, bardzo dobry support (ale tylko od poniedziałku do piątku, w soboty i w niedziele nie pracują). Wg. mnie wszystko jest okay z tym hostingiem, oprócz tego, że posiada okrojony panel administracyjny - nie założysz sobie subdomeny, bo taka opcja jest dostępna w serwery.pl (droższe o kilka razy), ani nie masz dostępu do cron, który też jest dostępny na serwery.pl (ale tylko w panelu administracyjnym, wywołanie zadania raz na godzinę). Co do drugiej firmy: insane, nie potrafię się wypowiedzieć, nie miałem u nich serwera. Pozdrawiam i życzę zadowalającego Cię wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trademark Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedzi Decyduję się na Insane.pl, gdyż jak wspomniałeś Gustaw - Nazwa.pl nie wyrabia przy większej oglądalności... Mam nadzieję, że wybór będzie zadowalający ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Wg. mnie wszystko jest okay z tym hostingiem, oprócz tego, że posiada okrojony panel administracyjny - nie założysz sobie subdomeny???Subdomeny działają proste i bez problemy w nazwa.pl - jeśli chodzi o hosting tam. Jeśli chodzi o samodzielne administracje DNS-y to inna sprawa i z tego powodu nie polecam nazwa dla rejestracje domen (nie ma w nazwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fobi Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Insane można spokojnie brać. WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ciekawa ta oferta w insane, obecnie testuję w kei - jak porównalibyście te dwa hostingi? W kei jest drożej. ⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lieszek Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Insane to firma jednoosobawa, serwery w DE, kiedyś w ogóle telefon był niedostępny publicznie, kontakt tylko mail. Kei to przede wszystkim serwery w Krakowie, własna infrastruktura, firma wieloosobawa. Jak można w ogóle porywnywać insane do kei? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-Web Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Jak można w ogóle porywnywać insane do kei? Jeśli w chwili obecnej działa przyzwoicie jedno i drugie, support jest w jednym i drugim, czas reakcji porównywalny, to myślę, że można porównywać. Profesjonalne tworzenie stron internetowych, programowanie - T-Web Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.