HardyTwardy Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 No wreszcie tak długo oczekiwany update Bardzo ucieszyła mnie wiadomość, że aktualizacja była darmowa. To miło z waszej strony. Zaraz zobaczę jak to wygląda w praktyce, ale na pewno ucieszy mnie kilka zmian na plus Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Muszę przyznać że zwiększył się komfort i prędkość dodawania stron, świetny patent z tym ładowaniem katalogów w tle w zakładce duże brawa Nie da się zamknąć ostatniej zakładki, powinna się pokazać strona about:blank lub strona startowa przy kliknięciu krzyżyka na ostatniej zakładce Możecie również powiększyć trochę pole uwagi na stronie mod.php wygodniej będzie donosić searching.. bing.com Hunting in Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::JARO::. Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 wcześniej chyba tańszy był ten program. Są jakieś kody promo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 wcześniej chyba tańszy był ten program. Są jakieś kody promo? Trzeba bylo wczesnieje kupic Ale fakt 100 to minimum za jakie bym sprzedawal ten soft Tak poza tym baza (aktualnosc) katalogow zostawia nadal wiele do zyczenia. Jakby ktos byl chetny za kilka dni bede mial aktualna baze ponad 3000 katalogow za jedyne 50zl netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pik4 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 No i na to czekałem, zobaczymy jak to wygląda. Jesli jest możliwość zaznaczania kieprawch katalogów to prędzej czy później lista się wyklaruje Content is Dead. Community is King Now System wymiany linków stałych? Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Lista jest zwalona, może warto aby dodający katalogi sami je sprawdzili? Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::JARO::. Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 takie gó... za 100 zł ? Chyba sobie jaja robicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pik4 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Heh, co to jest 100 zł? Nie przesadzaj. Content is Dead. Community is King Now System wymiany linków stałych? Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusakolep Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 a dlaczego nie 1000? tez nie duzo... Jak dla mnie to tyle warte nie jest. rozwazalem zakup przy poprzedniej cenie, ale sie wstrzymalem, ze wzgledu na babole o ktorych wyczytalem w tym watku, do czasu update. jak wrocicie do poprzedniej ceny, to sie znowu zastanowie czy mi to potrzebne... www.google.com? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 a dlaczego nie 1000? tez nie duzo... Jak dla mnie to tyle warte nie jest. rozwazalem zakup przy poprzedniej cenie, ale sie wstrzymalem, ze wzgledu na babole o ktorych wyczytalem w tym watku, do czasu update. jak wrocicie do poprzedniej ceny, to sie znowu zastanowie czy mi to potrzebne... Mam dokładnie takie same odczucia. Czekałem na poprawki, dlatego nie kupiłem poprzedniej wersji. Poprawki są (choć jeszcze nie wszystko jest super) a cena ostro w górę. To ja jeszcze poczekam ⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusakolep Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 czyli dwie stowki w plecy, zamiast stowki do przodu. Ale co to sa dwie stowki www.google.com? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 A ile wcześniej kosztował program? Z tego co kojarzę, to zawsze widniała cena 99,- netto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ja kupowałem po "promocyjnej" cenie 50zl. 100zl to jest warta sama odfiltrowana ze śmieci baza katalogów, więc ludzie, nie ośmieszajcie się chociaż. Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniu Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 takie gó... za 100 zł ? Chyba sobie jaja robicie. lol. no to do czesci katalogow mozesz dodawać wersja demo a do reszty przeglądarką przez schowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pik4 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ściągnijcie z warezu addera za darmo, albo najlepiej katalogujcie tym darmowym narzędziem. Identyczne w działaniu, ale trzeba się nieco bardziej naklikać. Ale za darmo, co jest rzadko spotykane w dzisiejszych czasach Content is Dead. Community is King Now System wymiany linków stałych? Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.