Zarobek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Na mojej stronie podstrony maja te same title co index. Czy jeżeli zmienilbym na podstronach title to jest szansa że google odblokuje mnie z filrta ?. Czy to ma jakies znaczenie dla google że podstrony maja ten sam title ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ma znaczenie, ale zmiana nie pomoże wyjść z filtra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 title zmienny jest dobry jak chcesz pozycjonować podstrony na inne hasła niż stronę główną np. strona główna - komputery podstrona 1 - monitory podstrona 2 - oprogramowanie prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zważywszy na to, że title dla niszowych fraz potrafi sporo zdziałać to raczej powinieneś już dawno pomyśleć o zmiennym title. Co do filtra to pojęcia nie mam czy pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Z jakiego powodu masz filtr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comzit Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zakładając, że istotnie masz filtr: Zapewne za szybko uzyskałeś sporą ilość linków do twojej strony. Słowo "sporo" jest uzależnione od tego jak stara jest domena, w jakim czasie uzyskałeś do niej linki, czy anchor w nich był różnorodny. A co do tych samych TITLE co główna to nie tylko możesz, powinieneś ale MUSISZ każdą podstronę pozycjonować oddzielnie. Jeżeli oczywiście będziesz chciał powiedzieć, że zajmowałeś się pozycjonowaniem tej strony. Przyjmując, że masz dobrą pozycję strony głównej na 2 - 4 najważniejsze frazy (słowa) to dobre wypozycjonowanie pozostałych podstron może dać nawet taki efekt: Wejścia na stronę główną 30% wejścia na podstrony 70%. Same korzyści. Comzit - projektowanie, tworzenie, optymalizacja i pozycjonowanie stron i serwisów www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarobek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Hmm nie wiem powodow moze byc duzo np. 1. Zbyt ostro sie wymienialem linkami 2. był taki okres ze przestałem linkowac na tydzien i G mnie przyblokowalo 3. Może mam 50 podstron z tym samym title i google sie wkurzyło Nie wiem, ale chce abym szybko wyszedl z tego filrta i skoczył na dobra pozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Różnicowałeś anchory? buzzwise, buzzwise.pl, content marketing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarobek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Nie, zawsze kiedy sie wymieniałem pomiędzy serwisami Anchor był taki sam. Ponieważ zależało mi na silnej pozycji tych słów. I mozę tutaj był bład, a pozatym może za szybko to pozycjonowałem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 zmiana title raczej nie przyśpieszy wyjścia z filtra, jak sie już tam dostałeś, to pracuj tak jak bys tam się nie dostał, jeżeli zaczniesz teraz cos zmieniac drastycznie w linkowaniu, to możesz z tym filtrem trochę pobyć - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry89 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 no ale jak zrobic np zmienne title dla stron opartych na php i include przykład: emuza.webd.pl Ogłoszenia turystyczne -wyjeżdzasz z rodziną na wakacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 w wielkim skrócie: jakiś warunek takie title jezeli nie to jakiś warunek takie title jeżeli nie to wtedy takie title gdzieś po warunku możesz dać zapytanie do bazy by Ci w title wstawiało np tytuł artykułu - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry89 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 rozumiem procedurę tylko.. hgmmm co moze byc warunkiem?? w tym przypadku? np adres www? Ogłoszenia turystyczne -wyjeżdzasz z rodziną na wakacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 w przypadku emuza.webd.pl warunkiem może byc $_GET['id'] po wejściu np w https://emuza.webd.pl/index.php?id=mp3 $_GET['id'] ma wartość mp3 więc mniej więcej tak if($_GET['id']=='mp3'){ $title='<title>odpowiednie dla mp3</title>'; }else if($_GET['id']=='blablabla'){ $title='<title>next txt</title>'; }else{ $title='<title>ogólny</title>'; } echo $title; mniej więcej tak to wygląda, i jak mowiłem w ktoryś warunek mozna wpuscić zapytanie do bazy - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Różnicowałeś anchory? Nie, zawsze kiedy sie wymieniałem pomiędzy serwisami Anchor był taki sam. Ponieważ zależało mi na silnej pozycji tych słów. I mozę tutaj był bład, a pozatym może za szybko to pozycjonowałem..... Musisz jechać tak samo teraz, z tym samym anchorem, im bardziej zwolnisz tym dłużej będziesz w filtrze. buzzwise, buzzwise.pl, content marketing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.