tomekg Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam serdecznie, Mam dla Was nowy, zadbany, zaindeksowany zbiór artykułów ogólnotematycznych - pierwsze arty już są - zapraszam ! Wymagania niskie - napisz coś od Siebie i skutecznie zwiększ swoją pozycję w wyszukiwarkach ! www.niepolomice.info - domena ponad rok ! ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Hasła nie dochodzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Długowłosa pantera Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Hasła nie dochodzą... Potwierdzam, hasełka na mailu nie ma. Nakładka na Windows - zmień za darmo wygląd swojego systemu operacyjnego. (Obrazek avatar chroniony prawami autorskimi) W wolnej chili, jeżeli masz temat, na który chcesz pisać, możesz napisać ciekawy artykuł lub reklamę tekstową w biuletynie informacyjnym poświęconym publikowaniu opinii oraz oferującym darmową reklamę z odnośnikami w treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Hasła nie dochodzą... Daj na PW swój login pod którym się zarejestrowales ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Moi mili - walka udana, Niepolomice.info już elegancko rejestrują nowych userów - zapraszam do dodawania się. P.S. Usunąłem konta abyście mogli się od nowa zarejestrować bez wymyślania nowego maila ( zostawiłem 2 konta osób które kontatkowały się ze mną na PW ) ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jako że ładnie się dodajecie już niedługo następny. Dziękuję tym którzy rozumieją idee pp i dają wartościowe wpisy ( a takich co zaznaczę, jest większość ! ) ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.