neon103 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 No więc tak: linkowałem stronę główną ręcznie do 15 katalogów / dzień. Podstrony w liczbie 20 (różnych podstron) linkowałem adderem po 10 na dzień czyli wszystkie to 200 dziennie. Czy strona mogła zostać zbanowana? Jak ma się linkowanie strony głównej do podstron? Czy podstrony dla google to tak samo jak strona główna? Czy całkowicie osobne strony i można je linkować jak stronę główną? Wiem, że niestylistycznie - ale proszę o wybaczenie Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Strone główną jak i podstrony linkujesz osobno z tym że linkowanie podstron umacnia Ci strone główną. A róznicowałeś anchory czy cały czas takie same? I jak długo już tak dodajesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Strona główna - 3 anchory Jedna podstrona - 4 anchory Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 jeżeli różnicowałeś anchory to niemasz czego się obawiać gorzej jakbyś cały czas linkował z jednym anchorem i niezmieniał, bądź cały czas z takim samym tytułem robił wpisy w katalogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP2 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 No mi się też zdarzało po 200-300 wpisów do katalogów na dzień zrobić i się nic nie stało, ale różne anchory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 No mi się też zdarzało po 200-300 wpisów do katalogów na dzień zrobić i się nic nie stało, ale różne anchory. No właśnie różnicowanie anchorów dużo daje. A gdybyś doawał te 200-300 wpisów z jednym anchorem to odrazu miałbyś filtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.