ExPloiT-Strefa SEO Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mam kilka pytań wiem że głupie ale chciałbym to wiedzieć. Co mi daje to że ktoś ma zaindeksowane 7tys podstron? Czy to że jak umieszcze u niego link to będę miał 7tys linków do swojej strony jeżeli tak to czy to mi niezaszkodzi?? Czy wordpress nadaje się jako zaplecze do strony? Oczywiści z unikalnymi artykułami i linkowany? Jak najlepiej linkować, do ilu katalogów na dzień dodawać i po wile wpisów? gdzie moge znaleźć skrypt który mi zrobi mape więcej niż 500 podstron? Sorki za głupie pytania ale nigdzie nieznalazłem na nie odpowiedzi Zrobiłem sobie jeden katalog, później poszedł w ruch drugi darmowy katalog. I to już mój ostatni katalog stron, a do każdego można dodać maks 10 wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Więcej pytań się nie dało? 1. nie 2. tak/nie 3) do ilu chcesz 4) zlecić programiście 5) nie musisz przepraszać, zacznij czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Czy wordpress nadaje się jako zaplecze do strony? Oczywiści z unikalnymi artykułami i linkowany? Tak nadaje się jak każdy skrypt umiejętnie wykorzystany Na resztę pytań odpowiedział *K* Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Czy to że jak umieszcze u niego link to będę miał 7tys linków teoretycznie tak, ale pomyśl jaką moc mają linki z tej samej domeny i IP, na pewno to nie będzie moc 7 tys stron na różnych domenach i IP prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Google lubi duże strony. buzzwise, buzzwise.pl, content marketing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neeon Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 no lubi duże strony ale 7 k to raczje mała strona jest ? darmowe ogłoszenia | KATALOG STRON | Next-Jobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExPloiT-Strefa SEO Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 no lubi duże strony ale 7 k to raczje mała strona jest ? Tak na chwile obecną jest mała ale cały czas ją aktualizuje i rozbudowuje Zrobiłem sobie jeden katalog, później poszedł w ruch drugi darmowy katalog. I to już mój ostatni katalog stron, a do każdego można dodać maks 10 wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.