PawelC Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Na IKEI dużo więcej zarobisz bo maja mase produktów na które zapewne by chcieli być jak najwyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Przykładowy który ostatnio znalazłem znajduje się tutaj https://www.precel.revolweb.pl/. Nie wiem, który z Was to zrobił, ale po pierwszych testach wygląda świetnie! Gdy się chwilkę zastanowić, to stworzenie czegoś takiego nie wydaje się chyba zbyt trudne dla kogoś, kto trochę programuje. Moje umiejętności programistyczne to zdecydowanie przerasta, bo nie programuję wcale ;-) Gdy się przygotuje zdania w odpowiednim brzmieniu, to i efekt finalny wygląda bardzo fajnie: czytelnie dla człowieka i być może unikalnie dla maszyny. Z oceną unikalności dla wyszukiwarki się wstrzymam, bo moje testy z generatorem tekstu napełniły mnie obawami - im głupszy tekst (mocniej poszatkowany), tym chętniej łykany przez G. A próby subtelnego generowania pełnych zdań kończą się zaindeksowaniem jako "suplemental results". pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Ja tego nietestował oparłem się na opini kilku osób, ale najwyraźniej niepotrafili napisać dobrych zdań. I zamierzam osobiście to przetesować wtedy będę mógł wyrazić własną opinie, na temat tego generatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.