PawelC Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zapraszam do dodawania wpisów i oceny mojego nowego presella Adres to darmowy presell. Komentarze odnośnie jego mile widziane. Pierwsza osoba która zostawi wpis na presellku, będzie mogła umieścic link na stronie głównej presella, zaznaczam dożywotnio. Jest on linkowany od wczoraj, i będzie cały czas Link do rejestracji jest po prawej w linkach, bo tamten gdzieś zniknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 https://www.darmowy-presell.yoyo.pl[...]zaznaczam dożywotnio.domena info kosztuje 3 zloty, tani komercyjne hosting kilka zloty miesiecznie, z adsense na slabiej stronie mozna co najmniej kilka razy tyle zalatwic.dożywotnio - to znaczy dzien, tydzien, miesiac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin18 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ale yoyo.pl widzialem juz chyba z 20 preselli na yoyo.pl i to myśle jest dużą jego wadą. Docieplenia Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 dożywotnio - to znaczy dzien, tydzien, miesiac? Tzn tak długo jak długo będzie presell ale w sumie mam jedna domenke info to raczej tam wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 mi nie chodzi o ten dożywotnie link, ale nie chce sie dopisac do preselllach katalogow itp ktore znikaja po ms albo rok. i jesli ktos nie ma kasy/umietnosci, zeby zapewnic ze bedzie co najmniej kilka lat, to imho nie warto sie dopisac. ps: mam kilkanascie/dziesiat katalogow ale do tej porze kazdy link ktory zostal zaakceptony nadal jest w sieci (od 1 / 1.5 roku albo mniej) - jesli strona nadal dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ja mam domene info wykupioną na 2 lata a ma dopiero miesiąc a pozniej będę przedłużał wkońcu to nie fortuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Strefa-Seo Nie chodzi mi dokładnie o twojego, ale mam dosc tyle smieci presellach. Np. patrzcie, jaki maja pozycje presellach kolega Yeden w serps-ach - to wartościowy - co najmniej w te chwile wg googla. ale 100,200 presellach nielinkowane, niepokazajuce sie w serp-ach niekogo niepotrzebne! i jak juz pisalem darmowe hosting to zart, albo nieumiejtnosci webmastera - na zadbanym preselka mozna duzo wieciej zarobic niz kosztuje nawet first-class hosting - np home.pl nie kosztuje wieciej niż kilka zloty miesieczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Nie masz wystarczających uprawnień do wejścia na tę stronę. Nie daje się utworzyć wpisu na tym presellu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 dajcie mi chwile wrzucam na domene info za pare minut będzie gotowe TTSEO on będzie linkowany bo wtedy jest więcej warty i ma większą moc, gdybym miał go tylko wrzucić i nielinkować to nierobiłbym go wogóle, takie jest moje zdanie. Ok już działa jest dostepny pod adresem https://www.seo-pawel.info/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Masz źle uprawnienia ustawione. Nie da się dodawać artów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Masz źle uprawnienia ustawione. Nie da się dodawać artów. Zmieniłem bo miałem zamiast autora to abonent dla nowych użytkowników, teraz wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Z calym szacunkiem ;p ale jakbys jeszcze kazał płacić za możliwość wpisu w presellu to by byly jaja Przedluzylbys ta promocje z tym linkiem na glownej ;p bo przez to zamieszanie z rejestracja ktos mnie ubiegł ;p zaznaczam ze ja po 7 artow dodaje wiec content bedziesz mial ;p EDYTA; Dodaj mod_rewrite !! ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Z calym szacunkiem ;p ale jakbys jeszcze kazał płacić za możliwość wpisu w presellu to by byly jaja Przedluzylbys ta promocje z tym linkiem na glownej ;p bo przez to zamieszanie z rejestracja ktos mnie ubiegł ;p zaznaczam ze ja po 7 artow dodaje wiec content bedziesz mial ;p A dlaczego jaja by były?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Uważam że więcej jest warty pożądny content, niż sam gotowy system na darmowym serwerze z domena bez pr ale oczywiscie to moje zdanie i moge sie myslic ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 No tak każdy ma swoje zdanie na ten temat Zgodze się z Tobą że dobry content jest więcej warty. A co do tego linku mogę go umieścić na podstronie gdzie są tzw. ciekawe linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.