gacek Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 W końcu musiał nastąpić ten moment w którym ze zwykłego czytaczo-podglądacza należałoby przejść na poziom czytaczo-pisacza co niniejszym czynie, a co za tym idzie chciałbym przywitać wszystkich tych którzy będą mieli tą (nie)przyjemność czytać moje wypociny. Pozdrawiam, Gatzec "Ci co spamują są dla mnie niczym... niczym bracia!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam Moje wypociny też na początku czytali i niestety nadal są na to narażeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Hey! :-) stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.