gostek_ Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam Poszukuje jakiegos skryptu/ cms'a do galerii. Najlepiej z kategoriami, miniaturkami itp. To będzie mała prywatna strona niepozycjonowana, wiec nie musi byc seo friendly Wiem, ze jest tych skryptow troche ale nie bardzo mam czas, zeby kazdy instalowac i testowac. Byłbym wdzięczny za pomoc Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 https://gallery.menalto.com/ Lekki nie jest, ale coś za coś 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 WitamPoszukuje jakiegos skryptu/ cms'a do galerii. Najlepiej z kategoriami, miniaturkami itp. To będzie mała prywatna strona niepozycjonowana, wiec nie musi byc seo friendly Wiem, ze jest tych skryptow troche ale nie bardzo mam czas, zeby kazdy instalowac i testowac. Byłbym wdzięczny za pomoc https://opensourcecms.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Coppermine, jedną z jego zalet jest to że... jest instrukcja jak zainstalować e-weblinka A na poważnie, to jest to jeden z popularniejszych skryptów do galerii. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar22 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 4images - kombajn rOOt SoMe Planner - best post planner Agencja Social Media Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Coppermine, jedną z jego zalet jest to że... jest instrukcja jak zainstalować e-weblinka A na poważnie, to jest to jeden z popularniejszych skryptów do galerii. Poważnie? Sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Coppermine, jedną z jego zalet jest to że... jest instrukcja jak zainstalować e-weblinka A na poważnie, to jest to jeden z popularniejszych skryptów do galerii. I to własnie wybrałem, dzieki Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ja tam tylko gallery (gallery.menalto.com) , choć jak bym nie potrzebował tych wszystkich bajerów które oferuje gallery to pewnie bym używał coś prostszego Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.