covi Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 witam, w sobotę zablokowali mi konto- nie wiem czemu- żadnego maila a ni nic, pewnie upłyną termin płatności- ale nie dostałem żadnego zawiadomienia, żadko kiedy używałem tego konta, jednak nie mam kopii stronki na dysku, na maile nikt nie odpowiada, alternatywą kontaktu jest helpdesk - reakcje są takie same jak na maila może ktoś ma nr telefonu? pomocy produkcja muzyczna meble stylowe antyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Mi się termin kończył i wysłano przypomnienie, nie miałem żadnych kłopotów, odnośnie danych to znalazłem tylko INWESTNET.COM Piotr Wojczyński. Może Ci pomoże. Ps. Na takie dane wysłalem pieniądze o przedłużenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Whois: Wojczynski, Piotr inwestnet@wp.pl ul.Slowackiego 16 Pila, wielkopolskie 64-920 PL +48673482065 Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Taki mały OT, jak u nich działa ten hosting?? Ceny porażająco niskie. bodylike.pl - naturalne kosmetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
top10google Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Taki mały OT, jak u nich działa ten hosting?? Ceny porażająco niskie. hosting dziala ledwie :] dosyc czesto pady są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Czego tu się spodziewać za takie pieniądze ;p Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja na wszelki wypadek robię codzienny backup strony która tam jest (nawet sobie specjalny skrypcik w bashu napisałem do tego celu), ale póki chodzi to przenosić nie będę Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covi Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 dzięki za pomoc serwer jakoś tam działa- czasem pada ale nie na długo i nie jest to bardzo uciążliwe dla zapleczówek, cpanel, brak limitów na bazy itp. no i support kiepski coś mi się wydaje, że adder im zajechał serwer i mnie wyłączyli : ) produkcja muzyczna meble stylowe antyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja mialem 2 konta... i mi oba poblokowali... oj... z kilka tyg. meczylem sie by mi backupa dali. Kumpel ma konto tez takie zablokowane. bo niby mu strona dziala ale ftp. ma zablokowany. Ja odradzam, bo za tyle nerwow ile na to stracilem to oni powinni doplacac. Na forum ich tez taka cenzura, ze co chwile kasuja tematy o awariach, o bledach, wlamaniach, problemach itp. by byc 'czystymi'. https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covi Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 telefon nie odpowiada produkcja muzyczna meble stylowe antyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 z kilka tyg. meczylem sie by mi backupa dali.Ja już się nauczyłem, że jeśli korzystam z podejrzanie tanich kont, to robię backup samemu (właściwie sam się robi). Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.