Skocz do zawartości

[Sprzedam] Poradnik jak wypozycjonować średnio - trudną frazę.

SEO i Marketing

Rekomendowane odpowiedzi

🚀 Tydzień testów. Koszt około 70 dolarów. Około godziny pracy dziennie.
Efekt? Średnio konkurencyjną frazę udało mi się wypozycjonować na 1. miejsce w Google.
Nie jest to żaden „magiczny trik” ani obietnica szybkich milionów. Po prostu konkretny proces, który sam przetestowałem na własnej stronie i który okazał się zaskakująco skuteczny.
Postanowiłem opisać cały proces krok po kroku w poradniku. Cena? Symboliczne 50 zł.
⚠️ Ważne:
Nie gwarantuję identycznych rezultatów. Pozycjonowanie zależy od wielu czynników, m.in. konkurencji, trudności frazy, jakości strony, optymalizacji technicznej i treści. Każdy przypadek jest inny.
Jeśli jednak chcesz poznać metodę, którą sam sprawdziłem w praktyce i która kosztowała mnie niewiele czasu oraz pieniędzy, napisz do mnie wiadomość prywatną.
📧 E-mail: krzysztof.gumiela@int.pl
🌐 Formularz kontaktowy:
Chętnie odpowiem na pytania i pokażę szczegóły

digital-marketing-1725340.jpg

Interesują Cię zagadnienia dotyczące pozycjonowania  i marketingu? Zajrzyj na: Blog o pozycjonowaniu i marketingu internetowym

Ogólnie o marketingu i pozycjonowaniu stron www: Marketing internetowy i pozycjonowanie stron

Potrzebujesz usługi SEO? Zajrzyj:Usługi SEO

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności