@res Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Jak wszyscy wiemy algorytm Onetu codziennie zaskakuje nas czymś nowym, ale wyobraźcie sobie moje zdziwienie, jak po zmianie wczoraj wieczorem title dla jednej z moich stron już dzisiaj zobaczyłem w Onecie nowy tytuł strony :shock: Nawet Google jeszcze tego nie załapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwooj Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Jak wszyscy wiemy algorytm Onetu codziennie zaskakuje nas czymś nowym, ale wyobraźcie sobie moje zdziwienie, jak po zmianie wczoraj wieczorem title dla jednej z moich stron już dzisiaj zobaczyłem w Onecie nowy tytuł strony :shock: Nawet Google jeszcze tego nie załapał hm ... Myślałem że robot Onetu przychodzi tylko w weekend to musi być jakiś straszny przypadek. network map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmo Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 hm ... Myślałem że robot Onetu przychodzi tylko w weekend to musi być jakiś straszny przypadek. Widocznie niezle go naoliwili i wziął sie do roboty leń jeden. Skuteczne pozycjonowanie stron internetowych, pozycjonowanie w wyszukiwarkach na rynku polskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Nawet zegarek, który jest zepsuty i stoi dwa razy na dobę wskaze właściwą godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 tylko w weekendy - żart chyba jakiś Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek.l Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Chyba jednak coś przyśpieszyło bo nowo dodany adres pojawił sie w Onecie o wiele szybciej niż w Google ( a na WP to wogle się jeszcze nie pojawił) Tatry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 na WP to wogle się jeszcze nie pojawił i raczej nieprędko sie pojawi dopóki nie dodasz strony do katalogu wp Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek.l Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Dodawałem do WP nowy adres strony, stary dotarł do 27 pozycji w wyszukiwarce. Jednak wchodziło z tamtąd na moją stronę tylko 3,7 % internautów więc nie wiem czy jest sens się przejmować tą wyszukiwarką. Moja strona nie jest komercyjna więc nie brałem pod uwagę opłat za dodanie do katalogu. Ale wygląda na to że będę musiał jednak wysłać tego SMS-a za 10 zł. WP jest daleko w tyle za innymi i przez pazerność na pieniądze w swoim katalogu straci pewnie jeszcze więcej. Zostanie sama komercja a inne wartościowe strony znikną. Tatry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 20 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2005 co jak co ale onet teraz calkiem niezle zasówa - mi tez szybciutko odwiedza strony, zeby jeszcze linki tak szybko indeksowal :shock: Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@res Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Jednak chyba zbytnio się pospieszyłem z ta pochwałą, ponieważ jakieś 2-3 tygodnie temu znowu powrócił stary title i się nie chce zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Jednak chyba zbytnio się pospieszyłem z ta pochwałą, ponieważ jakieś 2-3 tygodnie temu znowu powrócił stary title i się nie chce zmienić bo to byla wersja demo onetu - trial sie skonczyl i przywrucili stara wersje wyszukiwarki Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@res Opublikowano 5 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Jednak chyba zbytnio się pospieszyłem z ta pochwałą, ponieważ jakieś 2-3 tygodnie temu znowu powrócił stary title i się nie chce zmienić bo to byla wersja demo onetu - trial sie skonczyl i przywrucili stara wersje wyszukiwarki qrde, tak myślałem, ale to nie mogliby se cracka ściągnąć :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Troche nie na temat, ale tytuł dobry: "onet mnie ciągle zaskakuje": https://szukaj.onet.pl/query.html?qt=sklep+...s=1&lastqt=zzzz i dalej nie ma co szukać - do 500 pozycji Rybie Oko. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 dobre ale dopiero od 23 pozycji sa Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A jakie wygodne. Wyświetlasz jedną stronę i masz "wszystko", czego szukałeś. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.