Skocz do zawartości

WEBMIX 2026 #AI #cybersec #domains #hosting #SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Druga edycja WEBMIX już 22 maja 2026 w Browarach Warszawskich. Serdecznie zapraszam do uczestnictwa.

Z kodem rabatowym "seo" bilet VIP (z lunchem i afterparty) tylko 199 PLN :)

Przed rejestracją zachęcam do zapoznania się z Agendą. Sprawdźcie czy są w niej punkty, dla których warto poświęci ten dzień na WEBMIX.

Na co stawiamy w tej edycji:

- wiedza praktyczna (AI, cyberbezpieczeństwo, trendy rynkowe, strategia biznesowa, rynek pracy)

- networking

- dobra zabawa :)

Obiecuję, że nie są to tylko hasła reklamowe. Spójrzcie na sekcję Prelegenci na stronie, żeby przekonać się, że warto przyjść, posłuchać i porozmawiać.

WIEDZA PRAKTYCZNA

Warsztaty AI (Artur Kurasiński podstawy.ai)

Debata prawna: NIS2, KSC (Justyna Kurek - Sobieraj ASzWoj, Mariusz Busiło wprawny.pl, Artur Piechocki APLAW, Maciej Kalkowski Centuria SA)

Domena.pl oczami Polaków – raport z badań (Urszula Soler NASK)

Jak mieć szczęście? (Michał Pleban Aftermarket.pl)

Narzędzia AI w budowie biznesu online (Michał Sadowski Brand24)

NETWORKING

Komfortowa przestrzeń Centrum Konferencyjnego ADN Browary Warszawskie. Wracamy tam ponownie, Uczestnikom się podobało - nam też :) Jest to miejsce gdzie można spędzić cały dzień w bardzo przyjemnych warunkach, przy dobrej kawie, przekąskach a przede wszystkim na ciekawych rozmowach z innymi Uczestnikami WEBMIX. Oprócz ciągłej przerwy kawowej będzie okazja do wspólnego spędzenia czasu podczas lunchu.

DOBRA ZABAWA

Afterparty, na które zapraszamy razem z Aftermarket.pl! Impreza po WEBMIX odbędzie się w Browar Warszawski – Restauracja Grill, Browar & Bar.

PS Sam często podchodzę sceptycznie do wszelkiego rodzaju konferencji. Kiedyś na pewno częściej w nich uczestniczyłem. Teraz podchodzę bardziej selektywnie i wybieram to co wydaje mi się najbardziej wartościowe. Ostatnio byłem na Meet Commerce w kwietniu i na Aula Polska na początku maja. Z obu wydarzeń wychodziłem jako jedna z ostatnich osób. Było warto, bardzo się cieszę, że znalazłem czas i poświęciłem go na wzięcie udziału w tych wydarzeniach. Wam też polecam od czasu do czasu wybrać się na interesującą Was konferencję, spotkanie, kongres. Warto czasem wyjść zza biurka, posłuchać ciekawych prezentacji, porozmawiać z innymi ludźmi :) 

Strona WEBMIX: https://www.webmix.com

Facebook: https://www.facebook.com/WEBMIXConference/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/webmixconference/ 

Warto zapisać się też do naszego newslettera na stronie, żeby być na bieżąco z informacjami dotyczącymi konferencji.

DD

Kolejna edycja Konferencji WEBMIX 22 maja 2026 w Browarach Warszawskich :)

ddregistrar.pl - przechwytuj domeny za 29 PLN netto