cashmajster Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Konkurs, wypełnij ankiete bla bla bla. Dobrze, że nie wpisałem swojego maila. Ciekawe jakim cudem mi wysłali to. Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 wykorzystali wykradzioną bazę z webd.pl 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 to webd.pl musiało by trzymać maile dłużej niż rok... bez sensu trochę ... skoro już nie jestem ich klientem to po co mają mieć mojego maila, na urodziny mi życzenia podeślą? Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Nie korzystałem z webd.pl. Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ja dostałem na adresy z webhelp.pl (3x!!!). Konta zakładane tam były unikalne i nie podawane nigdzie indziej! Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mev Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 U mnie również na adres z webhelp.pl - tylko tam stosowałem tego maila. Trochę nieładnie z ich strony. Pozdrawiam, Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Trochę nieładnie z ich strony A co za problem napisać wyciągarkę maili? Myślisz, że Admini webhelp by się do czegoś takiego poniżyli? Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmajster Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Racja, na webhelpie mam konto, więc może i stamtąd. Case study jak pozyskać więcej leadów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 no racja, tez uzylem tego konta do webhelpa :/ 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pośrednik01 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 jw. Również dostałem i również na adres podany na Webhelp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ja również dostałem, również mam konto na webhelpie, ale ten adres podawałem tez w kilku innych miejscach, więc nie mogę stwierdzić, że to od nich. pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debi Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Trochę nieładnie z ich strony A co za problem napisać wyciągarkę maili? Myślisz, że Admini webhelp by się do czegoś takiego poniżyli? A gdzie na forum sa jawnie podane maile uzytkownikow? Skad bys chcial je wyciagnac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ja mam ukryty mail w profilu, więc dane musiały wyciec w inny "nie bezpośredni" sposób. 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek S. Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 również dostałem maila - też mail z WebHelp. Zapraszamy na irca - #seo na ircnecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jak widać odzew na informację jest, ale nic od administracji narazie nie ma. PHPBB ma wiele błędów kto wie czy aktualizowali do najnowszej wersji zawsze? Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.