Janek Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Jak długo czeka się na dodanie strony do onetu tym? Do licha kiedyś to było 2 tygodnie a teraz czekam 2 miesiące i nic. :-/ Jak u Was? Pozdrawiam J. Ciupagi z Helu na export "Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Jak ci zależy, to daj im łapówkę - może spróbuj dodać się najpierw do ich katalogu za 10 PLN. Właśnie zmieniłem wpis za 10 zł., to zobaczę jak długo to trwa. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 8 minut. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 18 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 8 minut. a ja sie uparłem na bezpłatne bo chce sprawdzic czas dodawania. ....... A może wcale nie dodają??? J. Ciupagi z Helu na export "Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 dodają tylko za ten czas to się może algorytm zmienić i mech porośnie na płocie Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 dodają, po 2,5 miecha przyszedł do mnie ich robot Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyktek Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 ostatnio zgłosiłem około 6 serwisów i poszło gładko i szybko bez problemów, czekałem nie dłuzej niz 2 dni ściągaj za darmo stare gry w dyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stub Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 kolega chcial ostatnio zmienic lekkko opis strony i tytul, bo jak zakladal to zrobil to malo tresciwie i dostal taka odpowiedz odmowna - - - Tytuł 1.Tytuł powinien odzwierciedlać treść strony. 2.Tytuł nie może być serią słów kluczowych. 3.Nie może zawierać elementów wartościujących np. "jedyny, najlepszy, tani, itp. 4.W przypadku długich nazw, w tytule należy wpisać skrót lub nazwę skróconą (w przypadku firm). 5.Nie przyjmujemy tytułów pisanych kapitalikami: JAN KOWALSKI, Morskie OKO. 6.W tytule należy unikać znaków specjalnych np. "" ! @ 7.Ponieważ strony sortowane są alfabetycznie, uważamy za niepoprawny tytuł: AAAAAAAAAStudio 8.Przy stronach firm, w tytule umieszczamy tylko nazwę skróconą firmy, bez dopisków typu "nowe technologie", "dystrybucja tapet" itp. 9.Jeśli adres strony wyświetla się na dwa sposoby np. https://www.onet.pl i https://onet.pl katalog przyjmuje wersję z www czyli https://www.onet.pl Opis 1.Opis powinien zawierać zwięzłe i treściwe informacje o stronie. 2.Nie może być serią słów kluczowych. 3.Nie może zawierać elementów wartościujących. 4.W opisie nie należy powtarzać tytułu. 5.Nie może być napisany w pierwszej osobie l.p. ani l.mn. np. "Oferujemy produkty..." - - - takze,albo trzeba rozwaznie wypelnic pola przy pierwszym wpisie, albo chyba zaplacic i miec nadzije ze przymkna lekko oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Mi dodali po ok. 3 tygodniach. biuro rachunkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 21 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Mi dodali po ok. 3 tygodniach. 2,5 miecha oraz tu 3 tygodnie. hmmm, do licha skąd te rozbiezności? Może to Pani Zosia naciska ENTER i odpala robota. Pozdrawiam J. ps:czekam od 7 grudnia i nic :-/ Ciupagi z Helu na export "Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyktek Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 a nie wiecie czy przyjmą sterwis do szukaj.wp.pl jeśli nie dodajesz go do ich katalogu? ściągaj za darmo stare gry w dyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuzik Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 Ja dodawałem 31 grudnia , i już około dwa tygodnie jak mi dodali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deili Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 A ja dzisiaj rano wprowadziłem zmiane wpisu a za 3 godz było gotowe. Wiem że to brzmi ja S-F ale naprawde tak było, z góry mówie że nic nie piłem i nie brałem. WebCam-LiveCam-kamery internetowe online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 21 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2005 czy przyjmą sterwis do szukaj.wp.pl jeśli nie dodajesz go do ich katalogu? przyjmą, tylko kto go znajdzie na 567 pozycji Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2005 A ja dzisiaj rano wprowadziłem zmiane wpisu a za 3 godz było gotowe.Wiem że to brzmi ja S-F ale naprawde tak było, z góry mówie że nic nie piłem i nie brałem. mówisz o bezpłatnej modyfikacji??????????? J. Ciupagi z Helu na export "Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.