Herkules Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Siema, macie może pomysł na jakieś niedrogie głośniki do kompa plus słuchawki (ale nie douszne) takie na całe ucho.. Co wam się łeb nie poci.. Bo mam dosyć łączenia się z urządzeniami.. Ot podłączyć pod głośnik od stacjonarki i do tego niech te głośniki nie będą za głośne.. PS Mam stary odtwarzacz winylowy i dużo tego retro..ale w tych nowych Wajfi się gubię nie wiem czemu.. Ino kabel kocham.. No dobra mam koty i często moje słuchawki się gubią Dzięki za poświęcony czas za odpowiedź (dzięki wam ogarnąłem klawiaturę i Fotel Tak pytam po ludzku.. Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logremonte Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) To jak masz koty to im mniej kabli to chyba lepiej Jeśli chodzi o słuchawki to mogę polecić Turtle Beach Stealth 700 GEN3, dwa dongle, łączność dodatkowo Bluetooth z mieszaniem źródeł, przetworniki: 60-milimetrowe Eclipse i jak sobie fajnie ustawisz to grają naprawdę bardzo bardzo przyzwoicie no i bateryjka na 80 godzin także ładujesz i zapominasz na 2-3 tygodnie widzę, że na allegro chodzą teraz nówki nawet 200 zł taniej. Nie są to typowo muzyczne słuchawki, ale słucham na nich dużo muzyki i są bardzo przyjemne w odsłuchu a ucho mam mocno wyczulone. Edytowane 1 godzinę temu przez logremonte Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi