soniaantonowicz Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca cześć wszystkim, interesuje mnie, czy ma znaczenie to, jakiej przeglądarki używa się przy wchodzeniu na stronę swojego serwisu i czy może to zwiększać ryzyko włamania? sama sobie artystką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koprobo Opublikowano Poniedziałek o 18:33 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:33 No na pewno może mieć, zwłaszcza jeżeli działasz na jakieś starej nieaktualizowanej, właśnie dziurawej przeglądarce działającej na pozbawionym wsparcia OS-ie. Można w ciemno założyć, że stary internet explorer z windowsem millenium na pokładzie będzie gorszym pomysłem niż np. któraś z odmian chromium albo poczciwy firefox na porządnie zaktualizowanym systemie operacyjnym. Jakbym miał rzucić dwie propozycje, to myślę że warto rozważyć Brave i Vivaldi - obie stawiają mocno na prywatność. Wezwanie do zaprzestania naruszeń dóbr osobistych, wizerunku, praw autorskich, emisji hałasu i immisji oraz nękania i stalkingu. Wezwanie do usunięcia wizerunku z filmu lub zdjęcia z Internetu pomoże Ci odzyskać prywatność. ortodonta NFZ Warszawa czyli sprawdzona ortodoncja na NFZ dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soniaantonowicz Opublikowano Piątek o 16:39 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 16:39 dziękuję bardzo za odpowiedź) sprawdzę sama sobie artystką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koprobo Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Nie ma sprawy. Dodam jeszcze, że Brave w telefonie (bez żadnych dodatków) genialnie nadaje się jako sposób na bezproblemowe korzystanie z YouTube'a bez ciągle wyświetlających się reklam. Ja wręcz wyrzuciłem ze smartfona aplikację YouTube a zastąpiłem ją właśnie przeglądarką Brave (choć do innych stron nadal używam Safari i jest ok). Wezwanie do zaprzestania naruszeń dóbr osobistych, wizerunku, praw autorskich, emisji hałasu i immisji oraz nękania i stalkingu. Wezwanie do usunięcia wizerunku z filmu lub zdjęcia z Internetu pomoże Ci odzyskać prywatność. ortodonta NFZ Warszawa czyli sprawdzona ortodoncja na NFZ dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi