Maximus Marius Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 W sumie PR jest bez znaczenia ale jakby ktoś mógł w 10 punktach napisać co trzeba zrobić aby aby mieć kolejne PR. Tylko proszę nie pisać PR1 = Link z PR2 PR2 = Link z PR3 PR3 = Link z PR4 (wątek powstał z powodu mojej wrodzonej ciekawości) Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataBLOG Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 wydaje mi się że wsytarczy 1 link z wysokiego PR przez dłuższy okres... i mało OBL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Pr to TYLKO linki, według prostego wzoru (poszukaj). Aby mieć kolejne pr mieć więcej linków. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=2558 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neeon Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 W sumie PR jest bez znaczenia czy aby na pewno ? myślę ze sie mylisz .. mocny pr i dobra zawartość strony może zdziałać cuda darmowe ogłoszenia | KATALOG STRON | Next-Jobs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juszkiew Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jeśli rozważamy stronę z linkiem do naszej strony, to moc takiego linku zależy m.in. od zgodności tematycznej obu stron. PR szacuje jakość linków, ale niestety nie mierzy, które nadają jaką tematyczność (AnchorPR). Im większy PR, tym statystycznie większe prawdopodobieństwo, że strona linkująca jest bardziej zgodna tematycznie z naszą. Tak jak napisano, link z dużego PR może dać kopa, ale nie musi. Myślenie nie boli, nawet w wakacje. Zapraszamy na studia podyplomowe pt. Nowoczesne sieci i usługi telekomunikacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.