BOSS Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Każdy key jaki wprowadzę przy reklamie na teren USA jest nieaktywny dla wyszukiwania. Google podaje mi minimalną stawke 30zl "(Minimalna 30,00) Nieaktywne dla wyszukiwania". W zeszłym roku miałem reklamy po 20 centów za klika a teraz chcą aż 10$ ? Dlaczego tak jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mendax Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 zapewne to: https://www.ittechnology.us/problemy-adword...nach-algorytmu/ Fabryka Spamu - mój SEO-blog Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSS Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 To co mam czekać aż poprawią czy pisać do googla ? Ja te konto założyłem ze dwa tygodnie temu, wtedy też miałem po 30zł za klika. Myślałem, że to szybko poprawią. Dzisiaj zalogowałem się, sprawdzałem kilkanaście haseł i nadal chcą min. aż 30zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Samo zniknie i wróci do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ja też zauważyłem, że na kilku kontach wyświetla się informacja o cenach kluczowych typu: 30 PLN i 15 PLN, obojętnie od tego czy kampania jest prowadzona na USA czy na cały świat. Ceny 30 PLN czasami wchodzą w takie egzotyczne słowa jak "msn msn.com login check". Co ciekawe, zrobiłem nową stronę, którą zoptymalizowałem pod względem CSS i uruchomiłem na nią kampanię - wszystko wtedy było okay. Po kilku dniach (chyba 4 czy 5 dni) uruchomiły się reklamy na kontach, które dotychczas miały wszystkie słowa kluczowe po 30 PLN i 15 PLN. °K° ma rację mówiąc, że trzeba kilka dni poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSS Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ile musicie zapłacić za reklame na teren USA na takie hasła jak: aqua, bicycle, bla, car, key, love, pencil ? Ja na kazde z nich mam min 30zł. Nawet za "bla" chcą 30zł: bla (do dodania) Minimalna stawka: 30,00 Napisałem do googla, odpisali "Cena słów kluczowych wynosi 30 PLN za kliknięcie w odrzuconych kampaniach." To chyba są żarty. Może ktoś mi podać jakieś tańsze hasło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ta minimalna stawka jest wyliczana na podstawie CTRu..wiec np. sproboj puscic reklame na adsense, osiagnac przyzwoity CTR i umiesic reklamy na google.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSS Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ta minimalna stawka jest wyliczana na podstawie CTRu..wiec np. sproboj puscic reklame na adsense, osiagnac przyzwoity CTR i umiesic reklamy na google.com To co wszyscy płacicie na początku po 30zł za klika w google.com ? Nawet za hasło "debil" chcą 30zł lub "oritex" które sam wymyśliłem. oritex (do dodania) Minimalna stawka: 30,00 Moze mi ktos podac hasło z normalną ceną bym mógł porównać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozycjoner.pro Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 bo google wie że chcesz spamować peakclicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.