radziem Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Lepiej zdjęcia z tego palenia wywołajcie. ...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere... Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 takie fazy to pewno po jakiejs chemi maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Eeee Szooku, zioło też jest niezłe. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 takie fazy to pewno po jakiejs chemi maja Szook wie z doswiaczenia btw. zróbcie zdjęcie duchowi Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zacha Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Eeee Szooku, zioło też jest niezłe. Feeeestttt dobre :DDD Rozkładasz muzykę na konkretne ścieżki a potem składasz do kupy Zreszta zależy cos sobie wkręcisz - oni duchy:P Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta. Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Poważnie pytam, nie wierze że nikt z was się w to nigdy nie bawił Bawiłem się ... Kiedyś na koloni wkręciłem ze 20 dzieciaków .. i uwierzyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ja się bawiłem tylko w czarne msze i zaklęcia z kluczy henochiańskich - niby nic ciekawego, ale przy winiorze fajna zabawa Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Przepis na duchy masz tutaj: https://pl.wikipedia.org/wiki/Sza%C5%82wia_wieszcza i mozesz to kupic w sklepie etnobotanicznym, to jest legalne - nie musisz wywolywac duchow - same przyjda Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noone Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Intru tu są dzieci Teraz będziemy zapewne obserwować oblężenie sklepów botanicznych, a następnie rodzice zaobserwują nagłe zamiłowanie do flory u swych potomków "bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare Niekończąca się impreza ... wątroba zaleczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 ja nie mam takiego doswiadczenia bo jestem zwolennikiem piwa i bialego wina . Ale jak mialem 15 lat to duchy fajnie działały na dziewczyny. Jakos sie tak mocno przytulały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ja tam w takie bajki nie wierzę. Ale jak mówią: przezorny zawsze ubezpieczony, więc lepiej może nie ryzykować 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Duchy chcecie, wczoraj w radiu leciała piosenka "a dla mnie nie bije żaden dzwon", okna się otworzyły wieża spadła na podłoge. Nic dziwnego, 2 dni temu miałem pogrzeb. Zbieg okoliczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 choć mówiąć o duchach. Mi zawsze mowiono ze to zywych nalezy sie obawiac - nie duchow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Szook szczególnie po kilku mocnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 hahahahah K po kilku mocnych zapewne wiekszosc z nas nie obawia sie nawet samego google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.