Skocz do zawartości

[WYKONAM] Angażujące i wysokiej jakości teksty

GotoweSłowa

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Potrzebujesz wsparcia copywriterskiego? Jestem do dyspozycji. 

Mam doświadczenie w realizacji kompleksowych projektów, w zakresie weryfikacji treści, redagowania tekstów (opisy produktów, opisy kategorii, wpisy na blog). W branży działam od ponad 8 lat. 

Moim atutem jest, że wszystkie treści tworzę od A do Z sama. Mam doświadczenie w obsłudze i edycji tekstów w WordPress. Znam podstawy SEO. Nie korzystam z Chatu GPT.

Moi Klienci doceniają sumienność, dokładność, terminowość, jak i nieszablonową działalność — zawsze chętnie doradzam, jak udoskonalić tekst, aby niósł jeszcze większą wartość sprzedażową. 

Ukończyłam w 2016 roku studia na Uniwersytecie Jagiellońskim, na kierunku Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna. Za usługi wystawiam faktury bez VAT. 

Głównie realizację treści dotyczące:

• regałów magazynowych/wyposażenia magazynu,

• rolet/markiz/przesłon okiennych,

• produktów dla dzieci,-

• medycyny estetycznej/kosmetologii,

• przeprowadzek.

Robię dobry research, dlatego jeżeli tekst nie wymaga wiedzy technicznej i mocno specjalistycznej, mogę go dla Ciebie przygotować! 

Moja strona: gotoweslowa.pl. E-mail: gotoweslowa@gmail.com 

rowadzek. Robię dobry research, dlatego jeżeli tekst nie wymaga wiedzy technicznej i mocno specjalistycznej, mogę go dla Ciebie przygotować! Moja strona: gotoweslowa.pl. E-mail: gotoweslowa@gmail.com

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności