TTSEO Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Bo naprawdę nie wiem, co ma piernik do wiatraka, a może się mylę i ja nie wiem, o czym tu piszemy to mnie oświeć proszę.Ale ciekawe zobaczyć na historie podobnych stron:https://traffic.alexa.com/graph?o=l&c=1...h=300&w=610 (www.szukanie.pl - niebieski, xend.pl - czerwony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Napiszcie do google z pytaniem czy strona ta spelnia wymogi regulaminowe i po sprawie Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dern Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ja napisalem do AS i google web, ciekawe kiedy odpowiedza. ale znajac zycie gdyby cos bylo nie tak, przy takium ruchu, banik wszedlby juz dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Spokojnie, ban może być na dniach. Wielki Google zazwyczaj banuje pod koniec miesiąca;) Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 @Chachapl, piszesz jakies glupoty co bedzie jutro, co bedzie jak google sie nie spodoba ... Podalem Ci przyklady stron ktore sa dlugo w sieci i trzymaja sie bardzo dobrze wraz z kontem adsense. Czego tu nie rozumiec ? No nadal nie wiem, co ma piernik do… Xend zarabia na reklamach A z G żeby tak było to musi mieć ruch na stronie i klikalność w reklamy. Ruch ma, ale jakieś 98% wejść na X powoduje wynik, jaki ma w G. Wiec jak dostanie bana w G to ruch zmaleje o 98% około ze o zarobkach nie wspomnę. Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dern Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 male porownanie xend z szukanie.pl do bana szukanie.pl - seo linki dla wyszukiwania - ciekawe przekierowania ktore google indeksuje itd xend.pl nic ? traffic wyglada na czysty, doory po pare k unuiq leca w tydzien lub troche dluzej. btw. koles spzrzedal serwis, wlasnie mi odpisal, ze poza aukcja ktos go kupil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej77 Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Aukcja zamknięta i nie ma tematu - szkoda.... , bo nie zobaczyliśmy ceny, za jaką idzie takie cacko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Buhaahahha, ale mnie rozwalił zamknął, bo zaczęło być głośno o tej aukcji i mail pewnie bana w kieszeni. Sam się pytałem czy poza nie chce sprzedać powiedział ze nie a teraz, co zmienił zdanie to nie wiem 50 tyś mu ktoś zaproponował czy co. Oferowałem mu dość sporo wiec wiem, o jakiej kwocie pisze. Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dern Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 poprosilem go aby pogadal w tym temacie, odpisal : "Witam, Przykro mi nie mam czasu na dyskusje. Jedynie zal mi Pana czachapl ktory oferowal mi 6 tys lub marny motor https://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M408794, elegancko odmowilem a tu widze taki najazd. Pozdrawiam" Chciales dac 6k za cos co w mc ma grubo wiecej ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 poprosilem go aby pogadal w tym temacie, odpisal :"Witam, Przykro mi nie mam czasu na dyskusje. Jedynie zal mi Pana czachapl ktory oferowal mi 6 tys lub marny motor https://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M408794, elegancko odmowilem a tu widze taki najazd. Pozdrawiam" Chciales dac 6k za cos co w mc ma grubo wiecej ... ? Derem myślę ze to ty jesteś tym sprzedającym z allegro, mało tego myślę ze jesteś zarejestrowany tu na forum, ale pod innym nickiem. Nie będę się bawił w detektywa, ani Rutkowskiego zatrudnia (już wyszedł heheheh), ale myślę ze tak jest. Co do odpowiedzi na to co to niby ci 1336 odpisali to tak po części prawda, nie do końca ale prawda. Nie będę się zagłębiał w szczegóły, bo myślę ze formowiczów to nie interesuje. Motorek jest do sprzedania może ktoś jest zainteresowany zapraszam na priv. Wnosząc po tym, co 1336 ci odpisał i to ze zakończył aukcje z powodu: „wazny powod” (sprzedaz poza allegro) zgłosiłem do allegro złamanie regulaminu. Więcej nie będę się roztrząsał w tym temacie a napisać parę faktów mógłbym jeszcze. Uważam temat z mojej strony za zamknięty. Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dern Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 ciekawa teoria ... a moze autor tematu to wlasciciel ... pozatym nie przyszedlem tu bronic kogokolwiek tylko sie dowiedziec jak mozna wypozycjonowac strone tak jak ten koles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej77 Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Podejrzewam, że poszło ze 100 donosow na tę wyszukiwarke i co ? - ciagle jest w sieci i zarabia Ktoś tu napisal, ze ... MFA ... ze SPAM nawet Więc pytam się mądrzejszych: co to jest w koncu to osławione MFA ? Taka wyszukiwarka jest czy nie jest? Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 A Google wyrzuca error 404? Czy tylko mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fobi Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Czy ktoś zna jakąś oficjalną odpowiedź google na strony tego typu? Albo punkt z regulaminu? WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 A Google wyrzuca error 404?Czy tylko mi się wydaje. Chyba Ci się wydaje. bodylike.pl - naturalne kosmetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.