jubi Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Najlepszego LINUXA można spierdzielić a najgorszego windowsa naprawić - kwestia kto będzie miał oba te systemy w ręku. No ale po co Ci system, który po tygodniu pracy wymaga naprawy? Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ja linuxa popsułem po tygodniu . A windows działa od 2 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bełdzio Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Hellz a to aż tak ważne aby korzystać z internetu jeszcze przed zakończoną instalacja.Ja tam potrafie przezyc te 15-20 min bez tego. np po to żeby pościągało Ci automatycznie najnowsze wersje softu jaki potrzebujesz, wersje językowe etc Let's Rock! - Agencja interaktywna dla wymagających O tworzeniu (bezpiecznych) aplikacji internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 O, napisałem już trochę na blogu https://kateos.eu/ Mam nadzieję, że komuś się kiedyś przyda Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkeb Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Dla tych co nie znaja linuxa i jego mozliwosci male prezentacje i porownanie do Visty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.