iron_man Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witam, Mam jakieś 750-780zł (+ kasa na przesyłkę) na monitor. LCD 19". I teraz: czy do zastosowań jak: html, php, także praca w CMS, ogólnie strony www, operacje na plikach(FTP itd.) będzie dobry monitor panoramiczny(16:10)? I jak jest z pivot? Niby to dobre, ale zmieniać co chwilę ustawienie(zrobienie czegoś na stronie i do managera plików np.) chyba może być męczące... Jeśli ktoś posiada panoramiczną 19" bardzo prosiłbym o pomoc. Nie mam dostępu do takiego monitora i nie wiem czy wygodnie się nie nim pracuje. Najlepiej konkretne modele bo wybór jest tak duży że trudno wiedzieć co jest najlepsze w tej cenie. Dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja mam troche wieksza panorame i wiem, ze moim kolejnym monitorem bedzie tez panorama. Do pracy i multimediów extra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Poczytaj: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...=29308&st=0 Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Panoramiczny ekran LCD to najlepsza rzecz jaką wymyślono w tej dziedzinie! Po lewej Opera po prawej konnekt/xchat i google desktop. Możesz pisać w PHP długie zapytanie SQL bez łamania linii ;p Cudeńko. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoprocent Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 glupszych tematow nie da sie zakladac? a jaki monitor dla gornika? Gry za SMS Wyślij sms i wygraj kasę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Najlepiej z pancernym ekranem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozak Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 rozumiem pytanie jaki monitor dla grafika... ale dla pozycjonera? W państwie rządzonym dobrze wstyd być biednym. W państwie rządzonym źle wstyd być bogatym. *size Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 taki na którym google pokazuje lepszejsze pozycje twojej strony pewnie ktos ma tylko jak zwykle ni pary eheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Taki z dodatkowym wyświetlaczem LCD na ktorym bedzie wyświetlać wszystkie parametry analizowanej strony Nie bedzie potrzeby wtedy instalowac tych wszystkich toolbarów szpiegowskich. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Tylko panorama, w jednym oknie mieści się 15 otwartych zakładek z katalogami Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iron_man Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Lesiu, Buncol - a z jakich monitorów się przesiedliście? Bo od 9 lat robię na 15" CRT i jestem przyzwyczajony do pracy na pełnym ekranie a nie w oknach:) Da radę się przyzwyczaić szybko do pracy w oknach na panoramie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ja polecam monitor na prąd prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolki Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ja mam IIYAMĘ e1900ws i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jeśli ktoś posiada panoramiczną 19" bardzo prosiłbym o pomoc. Nie mam dostępu do takiego monitora i nie wiem czy wygodnie się nie nim pracuje. Najlepiej konkretne modele bo wybór jest tak duży że trudno wiedzieć co jest najlepsze w tej cenie.Dzięki z góry A po co jeden monitor...Przeciez mozna 2 polaczyc, prawda? Zawsze to lepiej niez tylko jedna panorama 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 panorama - zawsze o 22.00 :-) (ja tez uzywam panoramy) https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.