kruzyk Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Sprawdziłem i wyszło, że w DMOZ nie ma strony www.eofe.info od 15 kwietnia. Co ciekawe narzędzie w DP pokazuje coś takiego dla www.eofe.info: Tak więc pewnie chodzi o linki. Ale ta druga strona (adresu nie podam ) linków nie straciła, nie dostała ich za dużo (też stabilne linkowanie jak w przykładzie pierwszym), jedyne co to poza linkami napisałem te kilka artykułów w preclach (no dosłownie na jednej ręce można policzyć) i popełniłem wygenerowany programem content (6 podstron w jednej domenie z czego linki do w/w stron zawarte są na 3 podstronach) - ale ten content powstał chyba z 3 dni temu o ile dobrze pamiętam. Aż wstyd się przyznać ale artykułów i tego wygenerowanego "zaplecza" nie linkowałem. Na stronie głównej (nie związanej tematycznie z podstronami) "zaplecza" dałem tylko linka do wygenerowanych podstron. Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Naprawdę proszę o jakieś opinie. Po prostu nie chcę popełnić podobnej gafy w przyszłości. No bo nie codzień się zdarza, że główna wylatuje z indeksu a podstrony i subdomeny są Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Piszę tak post pod postem ale dzięki temu podbijam wątek no i oczywiście kontynuuję wywód. Strona www.eofe.info wróciła na swoje miejsce - gdzieś późnym popołudniem, bo jak sprawdzałem koło południa to nie było jej dalej. https://www.google.pl/search?q=www.eofe.inf...zukaj&hl=pl Wróciła też na swoje dawne pozycje na pozycjonowane frazy. Gorzej z drugą domeną. Ta cały czas siedzi w indeksie, jednak nie wróciła na swoje pozycje. Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btowNETpl Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 a co ja mam powiedzieć jak moja strona główna nie jest widoczna w google już ponad 3tyg... opisałem to w tym wątku https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=34969 wszystko stało się z dnia na dzień i nie wiadomo dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 lagata.pl dzielnie wspina sie - jak juz w okolicach 40 miejsca leci znowu na koniec 60 - i tak juz kilkanascie dni (fraza forum) na fraze forum filmowe jest w 2 dziesiatce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorbas Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Moja strona też tak skacze w wynikach, raz jest ostatnia a raz w czołówce, i to się dzieje już od kilku miechów. ale ostatnio strona pobiła rekord, bo zazwyczaj po miesiącu nieobecności pojawiała się w wynikach na góra dobę, a teraz wskoczyła na całe 2 doby, niestety dzisiaj rano sprawdziłem, i znowu te chore google wywaliło ją w kosmos A może by tak zrobić fajne zakupy w sklepie Ordin.pl, gdzie znajdziesz m.in. czarne baterie prysznicowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam Nie wiem, co się dzieje, ale mi tez strona raz pojawia się raz leci w kosmos. Zacząłem przeglądać narzędzia dla webmasterów w G. Moja uwagę zwróciło to ze w statystykach indeksowania jest cos takiego: „Twoja strona o najwyższej pozycji w rankingu PageRank kwi Dane chwilowo niedostępne. ( Czemu tak?!) mar https: //hanka.pl/]https://hanka.pl/ lut htp : //hanak.pl ” Chyba maja jakąś przerwę techniczna czy cos a może oglądaj film dla drugiej zmiany Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 To zjawisko robi się coraz ciekawsze i coraz bardziej mnie interesuje, ponieważ dzisiaj po 4 dniach w SERPACH jedna z moich stron znów poleciała. Jak narazie udało mi się ustalić, że najlepszym sposobem na przywrócenie strony jest danie jej mocnego "kopa" ale później znów leci. Może ktoś ma coś lepszego ? Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Boje się, że te powroty to tylko cisza przed burzą. Czyli wylatuje, starasz się - wraca ale na chwilę aby wypaść definitywnie. Mam nadzieję, że tak nie będzie. Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 U mnie jest tak, że fraza główna spada na 10 pozycje, czyli jest w indeksie. Ale za to lecą wszystkie podstrony, które dają mi dużo więcej wejść. Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkro Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 ehhh u mnie to samo, z tym że domena pod daną frazą dłużej znajduje się na odległych pozycjach niż w czołówce. Przynajmniej nie jestem jedyny który ma ten problem matkro - 9 lat doświadczenia. mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wczechowicz Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Qurna u mnie to samo - jakby filtr jakiś - przed update RP (miałem 3) obecnie 4 też spadłem na około 2 miechy i to na wszystkie frazy. Zaraz przed update wróciłem na pozycje. Jednak od dzisiaj znowu spadek. Jak tak będzie dalej przenoszę sie na inną domenę. Kup fantastyczne psy yorki lub maltańczyki. Chcesz mieć ciepło w domu ? kup kotły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 U mnie strona z top 20 na fraze ktora pozycjonowalem nagle wyleciala na 300 miejsce U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Wylatuje każdemu, tylko nie wiadomo co jest przyczyną. Najprawdopodobniej systemy wymiany linków, ale mogę się mylić, ponieważ nie wiem ile osób z tego korzysta. Jak ktoś chciałby dłużej o tym pogadać zapraszam na PW, może uda sie wyciągnąć jakieś wnioski. Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 No ja nie korzystałem z systemów. Systemami tylko zaplecze podlinkowywałem. Normalnie zdobywałem wpisy w katalogach i trochę precli. Katalogów nie podlinkowywałem a wpisy w preclach owszem. Zastanawiam się czy nie było jakiejś przerwy w dostępie do serwera, na którym stoi moje konto. Może to G uznał za coś złego. Wieczorem sprawdzę i dam znać. Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.