leonardo Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 interesuje mnie serwer, ktory bedzie obslugiwal cron, wszystkie inne parametry sa mniej istotne moze byc i 10 mb, zeby tylko obslugiwal cron, php 4 lub 5 Szukalem i znalazlem najtanszy, ktory znalazlem kosztowal ok.50 zl Moze znacie jakies darmowe serwery z ta funkcja? albo po nizszych cenach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 https://www.8p.pl - zapraszam Serwer z cronem już od 28,06 zł (z VAT). Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 https://www.8p.pl - zapraszam Ceny Macie bardzo niskie 200 MB/10 GB miesiąc/cena 23.00 zł ROK -> Więc pytanie gdzie jest haczyk?Chyba, że lubicie dopłacać do interesu. Wiec jak to wygląda ? // po chwili Serwery znajdują się w klimatyzowanych pomieszczeniach Data Center w USA (Orlando i Floryda) i są zaopatrzone są w agregaty prądotwórcze, które mogą utrzymać komputery w działaniu nawet przez kilka dni bez prądu z zewnątrz... Ale przy tej cenie to i tak dobra oferta... --------------------------------------------- Pytanie do 8p.pl jaka wersja PHP i MySQL ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jak to dziala w porownaniu z forall.pl ?Ktos kto korzystal moze sie wypowiedziec ?Oferta interesujaca ale jak przykladowo zdazaja sie kilku dniowe pady i np nie mozna wordpresow stawiac to chcialbym o tym wiedziec zanim wykupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Czy USA jest gorsze z jakiegos wzgledu? Albo, czy to jest wyznacznik czegos? Chyba, ze chodzi o roznice w pingach (rzedu np. 200 MILIsekund), ktore zauwazy kazde bystre oko Oczywiscie nie zabraniam miec wlasnego zdania!! Edit: Ktos kto korzystal moze sie wypowiedziec ?Oferta interesujaca ale jak przykladowo zdazaja sie kilku dniowe pady i np nie mozna wordpresow stawiac to chcialbym o tym wiedziec zanim wykupie.Opinie mozesz przeczytac kilka watkow nizej.Co do padow: caly marzec uptime = 100%. 2 dni temu mielismy restart na 4,57 minuty Pytanie do 8p.pl jaka wersja PHP i MySQL ? Mysql: 4.0.27 PHP 4: 4.4.3 (oraz 5.2.1) Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Czy USA jest gorsze z jakiegos wzgledu? Albo, czy to jest wyznacznik czegos?Tak, chodziło o pingi które stanowią zauważalną różnicę... przynajmniej jak dla mnie...Ale : Mysql: 4.0.27 to Feeee HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ale : Mysql: 4.0.27 to Feeee hostings.pl też ma taką staroć. Dlatego miałem problem z podzapytaniem. ;-) Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Wiec właśnie, wersja MySQL jak i PHP jest jednak ważna wiec na takie starocie nie ma się co wbijać ... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgodnie z uwagami, zrobilismy update. Aktualne wersje: php 4.4.4 mysql 4.1.21 cPanel 11.1-EDGE-9390 Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgodnie z uwagami, zrobilismy update. Aktualne wersje:php 4.4.4 mysql 4.1.21 cPanel 11.1-EDGE-9390 nadal oferujecie archaiczne oprogramowanie.Aktualne to są wersje PHP 5.2.* oraz MySQL 5.2.* HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Php ok ale pod MySQL 5.2.* nie wszysko chce łazić. Szcególnie jomle, mambo i inne ustrojstwa. Niby wersje są zgodne ze sobą Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Podałem najnowsze, wiec mogą być to MySQL 5.0.* HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Swoją drogą.. Zawsze mnie zastanawiało czemu na serwerach są stare wersje... Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8p.pl Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Mion, bez przesady. PHP 4 nie jest takie stare, PHP 5 tez. Nie wiem skad twoj ironiczny "rotfl". Piszesz Aktualne to są wersje PHP 5.2.* to chyba 5.2.1 sie w tym lapie, nie? MySql na razie na pewno nie bedzie w wersji 5.* bo spora czesc skryptow sobie z nia nie radzi. Po prostu tani hosting. Zobacz nasze tanie serwery i oczywiście domeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor_in Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Mam małe konto na próbę w 8p.pl i póki co jestem zadowolony. Narazie jeszcze nic większego nie wrzuciłem, bo generalnie szukam serwera pod download. Jednak z mojego wywiadu (na tym i innym forum) wynika że wszystko jest porządku. W tej klasie cenowej, a nawet trochę wyższej nie ma nic pewniejszego. Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane. Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze. Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.