pardella Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Oferuję swoje usługi z zakresu copywritingu i content marketingu. Napiszę: artykuły blogowe, teksty specjalistyczne (także branża finansowa/podatkowa, kryptowaluty, OZE, przemysł, medycyna - mogę podesłać przykłady), rankingi, poradniki, opisy kategorii i produktów. Na zamówienie tworzę też ebooki i raporty oraz poprowadzę kompleksowo blog (ułożę tematy, dobiorę frazy, napiszę treść, opublikuję teksty, dobiorę zdjęcia, dodam opisy meta, itd.) Z zawodu specjalistka ds. marketingu. Posiadam duże doświadczenie w obszarze SEO, content marketingu i analityki. Mam dostęp do własnych narzędzi SEO (senuto/ahrefs) wykonam zatem analizy fraz/konspekty artykułów, itd. Obsługuję też SurferSeo, Contadu i Google Analytics. Znam podstawy HTML. Ułożę strategie contentowe, opracuję tone of voice i nie tylko. Polecam się do dłuższej współpracy. Przyjmuję zamówienia także na bardzo duże ilości znaków. Przy 100 tys. zzs oferuje duże zniżki! Potrzebujesz tekstów na JUŻ? Daj znać, coś wymyślimy Wystawiam faktury przez Useme (koszty po mojej stronie) Zapraszam do kontaktu: pracownikcopywriter@gmail.com Odpiszę wciągu godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi