BUBU Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 probuje dodac swoja strone do otwartego katalogu i co ?? wiaderko :x nic kopletnie nic. wiec postanawiam skontaktowac sie z redaktorem tejze kategori. Nawet odpisal ale nie ujawnialem swojej strony. wiecie co mial w tytule emaila swoja strone a odziwo ta strona jest scisle zwiazana z ta kategoria!!!!!!! Tyle co czytalem "co trzeba zrobic aby byc redaktorem DMOZ'a" jest to absolutnie nie zgodne!!! Idzie gdzies to zgłosic??? Piszcie co sadzicie o DMOZ Wczasy nad morzem, Jastrzębia Góra, Karwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sm00f Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Dmoz to dobry katalog ;] Tylko, że niektorzy ludzie zostaja redaktorami tylko po to, żeby dodać swoje strony. Pozdro. java c++ linux dziennikarstwo, studia dziennikarskie, praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPiS Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 hmm.. jak dlamnie to nie zawsze redaktorzy działaja obiektywnie , ja miałem stronke w DMOZ , wpadł jakis nowy dodał 5 lipnych ( pewnie swoich ) wywalił 2 stronki w tym moją bo były wysoko w wynikach googla i zniknoł. Ale co tam i tak dzadowstwu pokazałem ze moge być wyzyej w wynikach wyszukiwania bez DMOZ Prezenty , upominki | Bielizna damska , męska | Darmowe linki Nadchodzi nowy webwweb , DMOZ musi odejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBU Opublikowano 4 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 DMOZ nie jest dobry tylko jest cholernie wazny!!! ale powiedzcie czy moge gdzies takie przekrety zgłosic bo jak nie to sam bede sie staral o redaktorstwo Wczasy nad morzem, Jastrzębia Góra, Karwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikom Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś to do redaktora kategorii nadrzędnej. Ale jedna uwaga - napisz składniej i spokojniej o co chodzi, bo jak walniesz tekst jak w swoim pierwszym poście to pewnie "nadrzędnego" drobny szlaczek trafi i Twój list wyląduje w koszu... Wszędzie są ludzie i ludziska Powodzenia. Pozdr. Pikom Akwarium Gdyńskie | Giełda książek | Wiadomości Rybackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmo Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 własnie, wlasnie, tez zauwazyłem ze co niektorzy redaktorzy kasuja strony ktore juz były w DMOZ. Prwno jest tak jak ktos pisał na gorze, wchodza by dodac swoje strony i przy okazji konkurencji troche pousuwac... ehh Skuteczne pozycjonowanie stron internetowych, pozycjonowanie w wyszukiwarkach na rynku polskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBU Opublikowano 4 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 dzieki napisze napewno ale bez obaw nie bede im tam wrzucal ani sie graczkowal :twisted: wkoncu chce te sprawe zalatwic jak nalezy wkoncu musimy dbac o to aby GOOGLE bylo niezalezne Wczasy nad morzem, Jastrzębia Góra, Karwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 wytlumacz mi co uwazasz za przekret? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBU Opublikowano 4 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 uwazam za przekret ze koles ma kilka stron idealnie pasujacych do swoich redagowanych kategori. moze byc po prostu nieobiektywny Wczasy nad morzem, Jastrzębia Góra, Karwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 no, ale to ejst dozwolone, jesli ma to wpisane w powiazaniach. jesli nie ma to jest nielegalne. a teraz mi wytlumacz dlaczego kilka stron? przed chwila byla jedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBU Opublikowano 4 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 ->bartek-b jestes moze redaktorem jest jeden glowny serwis a do tego kazda miejscowosc ma swoj dokladnie jest 5 serwisow jesli ma wpisane w powiazaniach to oki ale ja nie wiem co on ma wpisane Wczasy nad morzem, Jastrzębia Góra, Karwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.