G.Krawczyk Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Witam, mam pytanie jak sprawdzić czy na serwerze jest włączony atrybut file? Ktoś mi napisał, że to może być powodem który blokuje dostęp do pliku . Podobno sprawdza się to w .htaccess ? Żeby uniknąć pytania o "atrybut file" chodzi mi tu jak sprawdzić, lub wyłaczyć jakieś tryby na serwerze które blokują dostęp do plików? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 A co to jest ten "atrybut file" ? // Prawa dostępu do plików nadaje się za pomocą komend chmod... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Chmody zmieniałem, to nie o to chodzi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechu Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Chmody zmieniałem, to nie o to chodzi :/ A o co? Opisz sytuacje i wklej bledy jesli sie jakies pojawiaja. murfx.com - tworzenie stron internetowych Jeśli chcesz się z kimś podzielić wiedzą na temat budownictwa, lub jest ekspertem z tematyki komputery i internet, zapraszam do moich tematycznych zbiorów wiedzy na autorskim skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.