Kil Bill Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Filter 0 czy jeden znany jest od dawna tylko nie wiadomo jak na stałe odnieść tego typu wynik Ale z duplicate content nie ma wiele wspolnego Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luman Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 w moim przypadku nie sadze gdyz po pierwsze nie linkuje z blogow ksiag a po drugie wogule nei linkowalem na ta fraze wiec nie widzd powiazania akurat dla mnie, ciekawa ten moj kejs zastanawiam jaka moze byc przyczyna tego Toreuse.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Poczekaj trzeba napisać jakiś większy post o spadkach zaraz go wydłubię 8) Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7e Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 U mnie podobna sytuacja. Mam 3 strony (subdomeny) nie powiazane ze soba tematycznie (bez wzajemnych linkow tez) i wszystkie polecialy dzisiaj ostro w dol. Jedna z 4 miejsca na 21 inna z 3 na 65. Czy to mozliwe zeby domena zostala "ukarana" a wraz z nia subdomeny, dodam ze glowna domena (jest tam troche tekstow)nie byla pozycjonowana ? Zobaczymy jak bedzie jutro.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deluge Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Zadam takie pytanie: ktore ze stron "ukaranych" przez google byly promowane przy pomocy Linkora lub podobnego sysytemu automatycznej wymiany linkow. Albo ktore strony zyskaly w ostatnim czasie sporo nowych linkow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7e Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Nie bylo zadnego Linkora ani podobnych. Jedynie dla jednej ktora spadla (strona posiada 17 BL-kow wedlug googla). z 4 na 21 miejsce wykupilem reklame na stronie z pr 4 z kolo 1000 zindeksowanych podstron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProWeb2 Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 U mnie tez spadek o strone lub 2. Podobno dlatego bo sie szykuje UPDATE, prawda? www.governo.it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Ja zauważyłem tylko ogromny skok stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 u mnie tez na wszystkich stronkach nastąpiło spore przemieszczenie w wynikach wyszukiwania ale wszystkie poszły w góre i nie używałem żadnych systemów typu Linkor holder wallet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moreus Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Na jeden z moich stron bardzo duży spadek pod kilka fraz, do tej pory nie miałem aż tak dużego wahnięcia. Być może szykuje się update. Mam nadzieje, że wieczorem się coś rozjaśni w tej sprawie. -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 7 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2005 niesamowite, dzisiaj patrzę a stronka wróciła z 17 ekranu na 2, i nadal nie mam wytłumaczenia Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.