WZS Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Witam! Od jakiegoś już czasu prowadzę bloga. Silnik oparty jest o joggera, ale za sam kod strony jest odpowiedzialny ja. Mam zamiar troszkę poprawek wprowadzić i tutaj właśnie prośba do Was, co by tam pozmieniać. https://wzs.jogger.pl Ps. O walidacji marnej wiem, ale... to już moje lenistwo Na blogu: pozycjonowanie a etyka. A za parę dni słów kilka o smacznych i lekkostrawnych preclach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Tekst po prawej stronie jest malo czytelny Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Jakieś dziwne podkreślnie, że tekstu nie widać :/ dopiero jak kursorem zaznacze to wiem co tam pisze Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.