Igns Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Inteligo już jest Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) Inteligo jest, kurs 4,008. Edit: wcześniej sie pomyliłem w obliczeniach. Edytowane 27 Lipca 2011 przez P@wel U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Bre Bank też jest, ale u mnie na kalkulatorze kurs wyszedł 4,007 Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Dobra, sory, faktycznie, za mocno podkręciłem kalkulator, powinno być 4,008 po zaokrągleniu. U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow_no Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 W mBanku na razie cisza. Pewnie około 12 się pojawi po kolejnym cyklu księgowania. Sklep VATS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 W Aliorze również https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakerc Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 mBank jest :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 ING również Całkiem fajny kursik. zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Stawiam na PIP w czwartek, a wypłatę w piątek, kurs między 4,1 a 4,2, ciekawe czy dobrze wywróżę Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Kurs euro się podwyższa, to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 A to nie jest tak, że kurs jest brany z poprzedniego miesiąca, czyli tego w którym się zarabiało ? Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefoPolska Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie, Irlandia płaci tyle ile się należy w Euro, banki przewalutowują na złotówki.. Kurs jest brany z dnia PIP. Ale różni się on troszkę często zawsze jest troche wyższy niż kurs w NBP Ja obstawiam że pieniądze będą jutro na koncie po kursie 4,115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Średni kurs euro NBP z 29 lipca (30 i 31 to weekend) wynosił 4,01 Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek358 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Płatność w toku - jutro kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Potwierdzam, u mnie również PiP ładnie się świecie. Nie spodziewałem się, że tak szybko będzie kaska w tym miesiącu. Musisz wiedzieć, że napisanie dobrego CV i Listu Motywacyjnego nie jest łatwą czynnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi