davidsss Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) Ogłosiłeś tą nowinę na digitalpoint więc chyba nie kłamiesz xD Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez davidsss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakerc Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 U mnie jeszcze nie ma, ale pewnie też zaraz wejdzie. Oby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidoff Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelx1988 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Czekamy z niecierpliwością. Tak swoją drogą zobaczcie jak ludzie się łączą. Wszyscy do siebie na gg piszą - dowiadują się nowych informacji, więc jest jakaś zaleta "opóźnienia". Druga sprawa to już kolejna wypłata 26.05 Miejmy nadzieje, że tynk ze ścian nie będzie lądował na patelni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ja tam PIPa nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefoPolska Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 kurde ja też nie mam - ten wyżej albo kłamał, albo już się rozpoczał. W Polsce też są opóźnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ja mam PIP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ###### nic nie ma ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronuś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) Kto zasłużył ten ma p.s. zastanawiałem o co Wam chodzi z tymi pipami i zapytałem wujka googla. Zdziwiło mnie, że tak jak tu co miesiąc jest kilka stron "oczekiwania" na pipy i przelewy, to tak samo jest na zagrabanicznych stronach/forach ... Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez Bronuś Bronuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Co w tym dziwnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafee Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Potwierdzam.. Płatność w toku :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelx1988 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 co niektórym już dobrze jutro będą mieli pieniążki a My cierpimy dalej.. ale widać że i u Nas skacze jak i za granicą.. więc być może do 24stej będzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ktoś jeszcze nie ma PIP`a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelx1988 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Niestety ja.. widze że sam nie jestem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aplek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No niestety, moze do 24 wejdzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi