seead Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 To majówka nie bedzie o suchym pysku Jakbyś nie dostał wypłaty z google jutro to majówke miałbyś na sucho? Pić można i na kredyt skoro się wie, że kasa byłaby w poniedziałek A wypłata będzie po kursie ok 3,45-3,50. Ciężko dokładnie przewidzieć bo wahania kursu w ostatnich dniach były bardzo duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 pić piłbym, ale co to za przyjemność na krechę :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 No ja to chyba mimo wypłaty trochę przystopuję w czasie tej majówki :] Od poniedziałku matury w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 co ty gadasz, ja se daje w palnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 matura na trzeźwo? ni ch.. zresetuj się w majówke, od tego w końcu jest długi weekend żeby odpocząć (czytaj, napić się w ilościach przyzwoitych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
everconsult Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 hehe pijoki no ale i ja sie dolaczam - do picia do oporu w czasie wolnym no ale niestety majowke spedzic trzeba w chlodnych piersiach (polezec) he pozdro ziomki no PIP nie oznacza ze jutro przelewy beda nic nie wiadomo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igns Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Kurde jacy sami młodzi ludzie... nie przypuszczałbym... Tegorocznym maturzystom powodzenia życzę :] Tu miała być sygnatura... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 no PIP nie oznacza ze jutro przelewy beda nic nie wiadomo! oznacza oznacza Jutro ok 12:15-12:30 kasa na koncie w mBanku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyciorex Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 I Jest PIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
everconsult Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 ja mam w inteligo zobaczymy jak to bedzie kolego - ja czasami mialem pip 25 a przelew 27 byl wiec dziwna sprawa... no dokladnie powodzenia maturzystom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Matura to pikuś, na studiach to jest jazda, a na ostatnim roku to już w ogóle ja czasami mialem pip 25 a przelew 27 byl To raczej nie jest możliwe Inteligo zawsze miało pierwsze, ... no chyba, że piszesz o PKO Inteligo (ipko.pl) Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
everconsult Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 hmmm kolego - jesli chodzi o studia niektorzy tutaj sa juz po studiach (takich kierunkach ktore obrali bo chcieli a nie wyslala mamusia he) co do Inteligo - to chodzi o same Inteligo, czyzbym sie mylil? Hmmm jeszcze dokladnie to dzis sprawdze i napisze CI na forum co do tego - ale z tego co pamietam w ubieglbym miesiacu - prawda jest ze przelew pierwsi otrzymali posiadacze inteligo (zauwazylem to po postach na tym forum). Pozdrawiam i dzieki za poprawke jesli sie myle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 wszystko zależy od eliksirów, banków, ZAWSZE(od kiedy dostaje wypłatę adsense,) jak jest PIP, to dnia następnego najbliższą sesją przychodzą pieniążki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Heh, nie dziękujemy Wiecie - lepiej wypijcie za nasze powodzenie na maturze, wtedy będzie korzyść i dla Was i dla nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeup Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Inteligo już jest W wolnej chwili zapraszam Medycyna, choroby Download programy Download antywirusy Co złego to nie ja ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi