zxcv Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ja stawiam, że płatność w toku będzie dziś późno wieczorem lub koło północy, a $$ jutro na koncie (mBank pewnie ~12:30) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 No oby jutro bylo. najwyzsza pora Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ale wy się gorączkujecie xD katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ale podnieta A ja już mam - zazdrościcie? Tak! I o to chodzi... !!! :) Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) nadal nie mam a wy?? wpisujcie banki gdzie juz jest lub nie ma p.s. jak ja lubie ten temat .... Edytowane 25 Września 2007 przez xxxlhxxx Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-strefa Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Napisali w google, że w tym miesiącu płatności będą realizowane 30 września. Wiec zapewne dzisiaj nie dojdzie, jutro zresztą pewnie też nie. Chociaż wszystko w rękach Wielkiego Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 pisze tak od 3 miesiecy a zawsze jest wczesniej ^^ Potrzebujesz pomocy z AdWords? PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ja od kilku miesiecy miałem info, ze do 30 wyplacaja, a kasa zawsze byla przed 30, chyba po prostu dali sobie dluzszy termin, jak maja 123215346 kont do obsluzenia, to chyba normalne, ze nie kazdy dostanie tego samego dnia, jedni dostaja 24 a inni 30 A dali taki dlugi termin, zeby ludzie nie pisali "gdzie moja kasa"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Oczywiście, przecież te przelewy wypisują ręcznie. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry89 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 U mnie ani sladu przelewu i jakiegokolwiek komunikatu Ogłoszenia turystyczne -wyjeżdzasz z rodziną na wakacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Dolar nie potaniał, dobry znak Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 w USA i w wielu innych krajach wczoraj mieli platnosc w toku... dzis na nas kolej do północy bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Miejmy nadzieje, ze do piatku sie wyrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxlhxxx Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 i jak tam u was ?? Matematyka Soczewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooli Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ja czuje, ze dzisiaj nocną pora wejdzie na konto "płatność w toku"... tak czy siak, do piatku $$ musi byc A i nauczka na przyszly miesiac, ze troche grosza trzeba zostawic na hosting, domeny itp. sprawy i nie liczyc, ze 23-24 juz kasa bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi